Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

PİONEER KURO FULL HD LCD TV

Pioneer, kendi sınırlarını aşarak daha önce ödül almış olan KURO serisi plazmaların siyah seviyelerini 5 kat daha derinleştirdi ve yeni Full HD KURO plazma televizyon serisini tüketicilerin beğenisine sundu. Alışılmışın dışında eğlence deneyimi sunma tutkusu ile tanınan Pioneer, HD TV’de de kusursuzlukta yeni bir adım atıyor.

Pioneer’ın 9. jenerasyon KURO Plazma modellerinden PDP-LX6090, tüketici elektroniğinin en önemli ödülü olan EISA tarafından “2008-2009 Avrupa’nın En İyi Plazma Televizyonu” ödülünü alarak bu başarıyı taçlandırdı. 19 Avrupa ülkesinde 49 tüketici elektroniği dergisinin editörlerinden oluşan EISA, bu ödülü verme sebebini “PDP-LX6090’nın plazma televizyonun sunduğu ileri fonksiyonların ve olağanüstü kontrast oranının Blu-ray, DVD ve standart TV sinyallerinde en iyi sonucu vermesi ile daha önce bir televizyonda görülmeyen derinlik ve detayı verebilmesi” olarak gösteriyor.

Pioneer’in Felsefesi Mutlak Siyahlık
KURO Japonca siyah anlamına geliyor ve siyah, televizyon dünyası için her şey demek. Gerçek, derin siyahlık daha fazla detay, daha fazla kontrast ve en önemlisi daha önce elde edilmesi mümkün olmayan daha zengin renklerin oluşturulmasına imkan tanımaktadır. Pioneer’in KURO projesinin ardında yatan felsefe ve itici güç ise mutlak, saf siyahı yaratma isteği. Pioneer, sabit parlaklığı ve gereksiz aydınlatmayı daha da azaltıp, 2007 KURO modellerine oranla siyahlık düzeyini 5 kat daha artırarak mutlak siyahlığı yakalamak için çalışmalarda bulundu. Sonuç olarak yüksek tanımlı renk spektrumunda daha derin renkler doğru biçimde yeniden üretildi. KURO’ların geliştirilmiş renk filtresi ekran üstünden yansıyan ışığı minimuma indirerek ortamdaki ışıktan bağımsız olarak orijinal ve doğal renklerin sunulmasını sağlıyor.

Ses Yoluyla Duygu Uyandırma
Pıoneer, Dynamic, Standard, Movie, Sports ve Game olmak üzere eşsiz ses ayarlarını her bir KURO video ayarına entegre etti. Pioneer yeni KURO Serisi Plazma televizyonlar farklı program tipleri arasında seçim yaparken ses seviyesini kontrol altında tutan ve duygusal deneyimleri en üst seviyeye çıkaran otomatik bir ses sabitleme fonksiyonuna da sahip. KURO modelleri en ileri SRS WOW HD teknolojisini en üst noktaya taşıyarak düşük, orta ve yüksek ses frekanslarının daha fazla kontrol altında tutulmasını sağlıyor. Sonuç olarak, ‘virtual surround sound” etkisi bir adım ileriye taşınarak hem orta hem de yüksek frekans seviyelerinde daha net sesler alınabiliyor.

Eşsiz Zeka
KURO, Optimum Mode adı verilen hem görüntüyü hem de sesi kusursuz bir biçimde senkronize edebilen eşsiz bir otomatik ayar özelliğini bünyesinde barındırıyor. Bu özellik eş zamanlı bir biçimde içeriği ve odanın ışık durumunu gözlem altında tutarak hem ses hem de görüntü ayarlarını kontrol altına alıyor. Bu esnada en ufak değişiklikler bile her program tipine uygun olarak ayardan geçiriliyor. Sonuç olarak, film izlerken sinema etkisini yaşar, spor oyunlarını izlerken de kendinizi sahada gibi hisseder ve haber programlarında eşsiz bir anlatım netliğine sahip olursunuz.

Gerçek Kalite
KURO plazma televizyonlarda her şey kusursuz bir kalite ile işleniyor. Tüm plazmalar FULL HD, HD Ready 1080p ve en yüksek resim performansını sunuyor. Şöyle ki; filmler sinema için saniyede 24 çerçeve ile çekiliyor ve işleniyor. Bir televizyonun bu ana kalite içeriğini yönetebilme yeteneği, televizyona gerçekçi bir sinema deneyimi kazandırır. Blu-ray disk gibi HD diskler bu orijinal kaliteye ulaşma şansı tanıyor. KURO plazma televizyonlar ise 1080p/24 sinyalleri işleme yetenekleri ile en son HD teknolojisine ulaştırıyor. KURO’nun ileri video işleme sistemi olağanüstü net ve gürültüden bağımsız resimler üretiyor. Resmin ekran üzerinde ne kadar hızlı hareket ettiğini veya ortam ışığının orijinal video resmini nasıl değiştireceğini düşünmeden, en küçük detayları ve en ince nüansları görebileceksiniz. Resimle eşleşen bir ses için, KURO, HD deneyiminizi eşsiz bir dijital ses ile tamamlıyor.

Eksiksiz Bağlanabilirlik
KURO bağlanabilirlik ve tam kontrolde yeni bir boyut sunuyor. Tüm KURO televizyonlar analog tünerlerin yanında, dijital yayınları da almak için dijital tüner ile donatılmış durumda. 3 HDMI girişi, KURO plazma televizyonunuzu Blu-ray oynatıcınıza, ev sinema sisteminize ve AV alıcınıza tek kablo ile bağlayabilmenizi, HDMI bağlantısı ise tüm sıkıştırılmamış ses ve video sinyallerinizi dijital olarak iletmenizi sağlıyor. KURO Link özelliği, televizyonun orijinal kumandası ile uyumlu Pioneer cihazlarının kontrol edilerek kolay kullanımı garanti ediyor.

Ürün Fiyat Bilgisi: PDP -LX5090 (50 inç) 5.999 YTL
PDP -LX6090 (60 inç) 12.999 YTL Milliyet mobil

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad