Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TELEDÜNYA’nın HD yayınları, 1 Kasım 2008’den itibaren Ankara, İstanbul ve İzmir ve Manisa’da, 2009 Şubattan itibaren, 21 ilde daha hizmete giriyor

TELEDÜNYA, Türkiye ve dünyada beğeniyle izlenen çok sayıda televizyon kanalını, üstün görüntü ve ses kalitesinin yanı sıra ekonomik fiyatla izleyebileceğiniz bir yayın platformu. Bu platformda, 2’si HD, 56’sı SD olmak üzere, toplam 60 kanal yer alıyor.

TELEDÜNYA ekonomiktir. Dünyanın dört bir yanından, dijital yayınları izleyebilmeniz için ayda yalnızca 9,5 YTL ödemeniz yeterlidir.

TELEDÜNYA’nın HD yayınları, 1 Kasım 2008’den itibaren Ankara, İstanbul ve İzmir ve Manisa’da başlıyor. 2009 yılı Şubat ayından itibaren, kablo TV altyapısı bulunan 21 ilde daha, dijital yayınlarımızı izleyebileceksiniz.

TELEDÜNYA’da; İngiltere, Almanya, İtalya, İspanya, Japonya, Kore ve Kazakistan’dan yeni televizyon kanalları ile tanışacaksınız.

TELEDÜNYA’yı kablo TV şebekesine bağlayacağınız SET TOP BOX ile izleyebilirsiniz.

TELEDÜNYA çanak anten gerektirmez. Bu özellik; hem çanak antenlerin ortaya çıkardığı görüntü kirliliğini, hem de izlediğiniz yayının kötü hava koşullarından etkilenmesini önler.

TELEDÜNYA’da bağlantınız, uluslararası iletişimde kullanılan Kablo TV hattı üzerinden gerçekleştirilir. Ulusal ve uluslararası ünlü kanalların yayınları size, HD kalitesi ile ulaşır. HD teknolojisi canlı görüntü, net ses demektir.

TELEDÜNYA platformundaki kanallar, ailenizle bir arada seyir keyfi yaşayabilmeniz için özenle seçilmiştir.

TELEDÜNYA'da interaktif hizmetlerden de yararlanabilirsiniz. 2009 yılı başından itibaren başlayacak interaktif yayın hizmetiyle eğitim programlarında sorular sorabilir ve sınavlara katılarak sonuçlarını anında görebilirsiniz. İnteraktif yayınlarla ayrıca; TV kumandasıyla video ve müzik indirebilir, kredi kartı numarası girerek alış-veriş yapabilirsiniz. Bu işlemlerin tamamını tek bir kumanda ile gerçekleştirebilirsiniz.

TELEDÜNYA’da hızlı ve kaliteli teknik servis hizmetinden yararlanabilir, kablo ve yedek parça gibi malzemelere ücret ödemezsiniz.

Daha fazla detay için tıklayınız

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad