Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

VESTEL PIXELLENCE 52" FULL HD USB LCD TV

USB Teknolojisi

LCD’nizin yan panelinde bulunan USB girişi ile herhangi biroynatıcıya gerek duymadan, USB flash belleğinizde bulunan tüm film vevideolarıizleyebilir, müzikleri dinleyebilir ve resimlerinizigörüntüleyebilirsiniz. Kolay kullanıma sahip USB menüsünden, görüntüyüileri ve geri sarabilir,istediğiniz yerde durdurabilirsiniz.

DMP 3in1 (Hafıza Kartı) Teknolojisi

3 farklı hafıza kartını destekleyen DMP girişi ile herhangi biroynatıcıya gerek duymadan, hafıza kartınızda bulunan tüm film vevideolarıizleyebilir, müzikleri dinleyebilir ve resimlerinizigörüntüleyebilirsiniz.Hafıza kartınızdaki görüntüleri bilgisayarekranınızda izlemek yerine, genişekran LCD TV’nizde kusursuz görüntünün tadını çıkarırsınız.

3 HDMI

3 HDMI girişi ile televizyonunuza aynı anda 3 farklı sistembağlayabilir, veri kaybı yaşamadan bilgi transferi yapabilirsiniz. Busayedekusursuz görüntü kalitesiyle ve bağlantı kablosu değişitirme sıkıntısıolmadan televizyon izlemenin rahatlığını yaşarsınız.

DivX Formatına Uyum

DivX formatını destekleyen USB internetten indirilen film vedizileri, USB girişini kullanarak geniş ekranda izleme deneyiminiyaşarsınız.

10000:1 Dinamik Kontrast

USB TV’ler 10000:1 dinamik kontrast oranıyla, nesnelerin renklerini doğal, sade ve gerçekle aynı tonlarda gösterir.

5 ms Tepkime Süresi

5 ms tepkime süresi, hareketli kareler arasında takılma yaşamayan mükemmel akıcılıkta görüntüleroluşmasını sağlar.

Renk İyileştirme Teknolojisi

Pixellence, renk bilgisini piksellere gitmeden önce algılar.Rengin tonları üzerinde çalışmalar yaparak renk değerlerini mükemmel seviyelere çıkarır. Artırılmış renk değerleri, çok daha canlı ve net bir görüntü performansı sağlar.

Kontrast İyileştirme Teknolojisi

Pixellence, görüntüdeki siyah beyaz oranı olarak bilinen kontrast değerlerini algılar. Kontrast oranın yüksekliği, nesnelerin ekrandadaha gerçekçi renklerde görünmelerini sağlar. Daha gerçekçi renkler, daha büyük bir izleme keyfi yaşatır.

Keskinlik Artırma Teknolojisi

Pixellence, görüntüdeki tüm keskinlik değerlerini algılar.Nesneler ve arka zeminler arasında oluşan doku kaynaşmasını engelleyerekekranda görünen nesnelerin hatlarını çok daha belirgin hale getirir.

Ten Rengini İyileştirme Teknolojisi

Pixellence, görüntüdeki ten bölgelerini diğer bölgelerdenfarklı olarak algılar. Doku yapısına uygun iyileştirme teknolojisini kullanarakgerçekçi ten rengini yakalar. Böylece ekranda gördüğünüz karakterler, canlı tenrenkleriyle daha çok ön plana çıkarlar.

SRS TruSurround XT

Televizyonunuzun sesini bulunduğu ortama en iyi şekildeyayarak “sanal surround” etkisi yaratan SRS TruSurround XT teknolojisi, dahatemiz, daha net ses ve gerçekçi bas efekti özellikleriyle mükemmel bir filmkeyfi yaşatır.

Full HD

1920x1080 çözünürlüğü ile HD Ready LCD’de bulunan piksel sayısını2’ye katlayan Full HD teknolojisi, iyi bir görüntüyü çok daha kusursuzbir görüntüye dönüştürüyor.

Oyun Modu

Televizyonunuza bağladığınız oyun konsolları için düşünülmüş buözellik, diğer televizyonlarda bulunan standart resim ayarlarınınaksine,sağladığı maksimum resim performansı ile oyun oynarken çok dahaeğlenceli deneyimler yaşamanızı sağlar. Oyun Modu aktif halegetirildiğinde, kontrast ve renk değerleri otomatik olarak optimumseviyeye gelerek resim performansını kusursuzlaştırır.

Stand-by’da 1 Watt Teknolojisi

Televizyonunuz, bekleme modunda 3 Watt yerine 1 Watt enerjiharcıyor, enerji tasarrufu sağlıyor.

2 Tuner PIP/PAP/PAT

FULL PIP özelliğini destekleyen 2 Tuner ile ekranda,izlediğiniz görüntünün yanı sıra PIP (resim içinde resim) , PAP (resim yanındaresim) ve PAT (resim yanında teletext) bilgilerini de görüntüleyebilirsiniz.

Kablo TV ile Uyumluluk

100 adet program hafızası ve Kablo TV’ye uyumlu tunerözellikleri bulunuyor.

Dual Skart Girişi

2 adet skart girişi ile aynı anda DVD ve uydu alıcınızısorun yaşamadan televizyonunuza bağlayabilirsiniz.

Komponent Bağlantısı ve Video Bağlantısı

HDMI ve Skart girişleri ile birlikte televizyonunuzlabağlantı kuracağınız diğer tüm elektronik cihazlarınız için (fotoğraf makinesi,video kamera) uygun bağlantı noktaları bulunuyor.

PC Girişi

Televizyonunuzu, PC girişi sayesinde bilgisayar monitörüolarak da kullanabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad