Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Epson, ev sineması projektörü alanında HD Ready 1080p (Full HD) teknolojisiyle geliştirdiği iki yeni ürünü EH-TW5500 ile EH-TW4400'ü kullanıma sundu.

Dijital görüntüleme pazarının öncü markalarından Epson, ev sineması serisine iki son teknoloji ürünü daha ekledi. 3LCD görüntü teknolojisi ile çalışan yeni EH-TW5500 ve EH-TW4400, full HD teknolojisi ile de iyi bir görüntü kalitesi sunuyor.

Erişilebilir bir alternatif olan Full HD EH-TW4400, kaliteli ve ayrıcalıklı görüntüler veriyor. 130000:1 kontrast oranı ve modern, beyaz tasarımı ile her türlü oturma odasına da uyum sağlayabiliyor. Her tür ışıkta görüntü izleyebilmek için 1600 lümenlik Yüksek Renk Işığı Çıkışı (CLO) ve geliştirilmiş sinema filtresi sayesinde, görüntüyü net bir şekilde yansıtıyor. Ayrıca, 22dB düzeyindeki fan sesi ile çok sessiz çalışan EH-TW4400, birçok donanım kaynağına bağlanması ile de kullanım kolaylığı sağlıyor.

Epson Türkiye Müşteri Hizmetleri Müdürü Ahmet Gürle, projektör pazarına sundukları iki üründe son teknolojiyi kullandıklarını anımsatarak, "Yeni EH-TW5500 ve EH-TW4400 modellerimiz HD video projektörlerinde en son teknolojiyi arayan, mükemmeliyetçi ev sineması tutkunlarının keyfini bir adım öteye taşımak için geliştirdik. Olağanüstü kontrast oranlarına, D7 3LCD panel teknolojisine ve de günümüzün en ileri görüntü geliştirme özelliklerine sahip olan yeni Ful HD cihazlarımız, ev sineması pazarında göze çarpan yenilikçi arayışımızı yansıtıyor" diyor.

Epson'dan DeepBlack teknolojisi

Evde veya küçük boyutlu işletmelerde kullanım öngörülerek üretilen HD Ready 1080p (Ful HD) özelliği bulunan Epson EH-TW5500, pazarda bulunan en yüksek kontrast oranlarından birine sahip. Cihaz, 200000:1 kontrast oranının yanı sıra D7 C2Fine panellerini kullanarak keskin, parlak ve net bir görüntü ortaya koyuyor. ISF sertifikalı olan cihazın ince kontrast ayarı, yüksek performans almak amacıyla, Epson bayisi tarafından da yapılabiliyor. İçinde bulunan HQV işlemciyle 12 bit video uygulamasına izin veren EHTW5500, bu sayede enfes resim kalitesine ve hareket akışına ulaşıyor. En ufak detayı bile atlamayan Epson, mat fakat sofistike bir siyah tasarıma sahip olan ürün dizaynını bile, video projeksiyonundan gelen ışığın yüzeyden yansımasını engellemeyi hedefleyerek gerçekleştirdi.

Her tür ışıkta iyi bir sonuç

Full HD EH-TW4400 sahip olduğu 1600 lümenlik Yüksek Renk Işığı Çıkışı (CLO) ve geliştirilmiş sinema filtresi sayesinde, görüntüyü net bir şekilde yansıtıyor. Tüm oturma odalarına kusursuzca uyum sağlayabildiği gibi, her tür ışıkta da kusursuz görüntü sağlıyor. EH-TW5500 ile EH-TW4400, pratik yatay ve dik lens değiştirme kapasiteleriyle kolay kuruluma izin veriyor. İçerisindeki kablo kaplaması ise bütün kabloların, gözü rahatsız etmeyecek biçimde muhafaza edilmesini sağlıyor. Süper çözünürlük yazılımı sayesinde parlak ve temiz bir görüntü ortaya çıkmasının yanı sıra, kullanıcı, set top box aracılığıyla, DVD veya televizyondan hangisini izlerse izlesin, bu yeni yazılım herhangi bir donanımdan gelen görüntüleri de üstün bir kalitede yansıtıyor.

EH-TW5500 ve EH-TW4400, Aralık 2009 itibariyle ses/görüntü uzmanları ile ev-sineması kuran satış mağazalarında satışa sunuluyor. ZAMAN

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad