Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

VESTEL IPTV ÜRÜNLERİNİ IP&TV World Forum 2011 DE TANITTI.

VESTEL, Android kutusu ve televizyonu, Connected TV, İnteraktif Otel TV, ayrı ülke operatörleri için geliştirilip üretilen IPTV (Internet Protocol TV) ürünleri, videowall sistemleri ile dijital bilgi ekranlarını fuarda görücüye çıkardı.

Vestel İcra Kurulu Başkan Vekili Turan Erdoğan“Vestel, IPTV piyasasının ilerlediği Fransa, Doğu ve Kuzey Avrupa’da ayrı telekomünikasyon operatörlerine özel IPTV uygulamaları üretiyor. Buranın önde gelen firmalardan biri olmayı hedefliyor. IP&TV Dünya Forumu, piyasaya çıkarmayı planladığımız ürünlerle ilgili müşterilerimizden geri dönüş almak, aynı zamanda ortaklık kurduğumuz ve kurmayı planladığımız yabancı telekomünikasyon operatörleriyle bir araya gelmek bakımından büyük önem arz ediyor. Böylece yeni müşteriler edindiğimiz gibi varolan müşterilerimize olan satışlarımızı da artırmayı hedefliyoruz.”

Turan Erdoğan, Vestel’in 2010’da 2,2 milyar dolarlık ihracat yaptığını, cironun yüzde 75’ini dış satışların oluşturduğunu belirtti. Firmanın bu satışlarının yüzde 71’ini elektronik ürünlerin oluşturduğunua işaret eden Erdoğan, 2010 boyunca Avrupa’da faaliyet yürüten bayiler ile yaptıkları anlaşmalar sonucu yeni dijital TV operatörleri ve platformlarına yönelik, ülkeye özgü dijital set üstü kutular ve LCD TV’ler üretmeye başladıklarını dile getirdi.haber7
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad