Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

DARK MİNİ MANİA 3D WİFİ: 3D BLURAY ISO, 1080P MKV/H.264, HDMI 1.4, 7.1 DTS/DOLBY SES DESTEKLİ ANDROİD MEDYA OYNATICI

TV'de yüksek kaliteli film izleme konseptinin önde gelen firması DARK, üç boyutlu film oynatımına ve çift arayüze sahip yeni medya oynatıcısını sunar. 

3D Bluray ISO desteği, HDMI 1.4 bağlantısı, USB 3.0 girişi, 1080p akıcı video oynatımı, Dolby True HD ve DTS HD 7.1 /5.1 çevresel ses desteği, kablosuz ağ desteği ve anında geçiş yapılabilen çift arayüzü ile bambaşka bir medya oynatıcı! 750Mhz Realtek 1186 yepyeni, güçlü, daha hızlı, geliştirilmiş işlemci

HDMI 1.4 3D Çıkış 3D BluRay ISO dosyalarından menü destekli üç boyutlu film oynatımı Kolay dosya oynatımı için medya oynatıcı arayüzü Tek dokunuşla Android 2.2 arayüze geçiş 

5 dBi antenli kablosuz (WiFi) ve Gigabit kablolu ağ bağlantısı 512MB DDR3 bellek, 4GB dahili hafıza USB 3.0 disk ve flash bellek bağlantısı Harici SATA disk bağlantısı Internette gezinme, Facebook, Twitter gibi sosyal ağlara erişim Youtube, Youtube XL, Internet TV&;Radyo destekli geliştirilmiş online servisler

USB klavye ve fare desteği Ön LCD Ekran Transmission ve Bittorent çift torrent uygulama desteği DLNA, 7.1 çevresel ses desteği ve optik / koaksiyel ses çıkışı 3D Televizyonunuzun Keyfini Çıkartmaya Hazırlanın ! 

 Mini Mania 3D'de bulunan güçlü işlemci ve HDMI 1.4 çıkış sayesinde 3D Bluray ISO dosyalarını veya kameralarınız ile çektiğiniz 3D HDAVC dosyalarınızı üç boyutlu TV'nizde oynatabileceksiniz. 3D TV'nizde gerçeğe en yakın deneyimi yaşamaya hazırlanın! Android ve Medya Oynatıcı Aynı Çatı Altında Dark Mini Mania 3D benzersiz çift arayüze sahiptir. 

Mükemmel film oynatımı, kusursuz çevresel ses desteği için Mini Mania 3D'nin medya oynatıcı arayüzünü kullanırken, daha iyi internet deneyimi ve farklı uygulama kullanımı için Android 2.2 arayüzünü kullanabilirsiniz. Tek Dokunuşla Android 2.2 Medya oynatıcı arayüzünde bulunan Android ikonunu seçerek Android işletim sistemine geçiş yapabilirsiniz. Standart medya oynatıcı arabirimine göre internette daha iyi gezinme imkanı sunan bu arayüzde aynı zamanda Android 2.2'de çalışan uygulamaları da kullanabilirsiniz. 

Oyunlar ve farklı uygulamaları TV'nizde kullanmanın keyfine varabilirsiniz.* Sizin için hazırladığımız MiniMania 3D ile uyumlu geniş APK paketini indirebilirsiniz : APK Paketi Dev Ekranda Facebook! Dark Mini Mania 3D'deki Real Pilot'da Facebook hesabınıza tek dokunuşla erişmeniz için kısayol hazır. Ekran klavyesini veya ayrıca satın alarak bağlayacağınız USB klavye ve/veya fare ile kolayca hesabınıza erişin. 

Güçlü, Antenli Kablosuz Ağ Desteği İnterneti TV'nize taşımak için kablolarla uğraşmanıza gerek yok! Mini Mania 3D içerisinde dahili kablosuz alıcı ile gelmektedir. Harici güçlü anteni ile Mini Mania 3D'yi internete kolayca bağlanacaksınız. Mini Mania 3D kablolu bağlantılar için ise standart bağlantıya göre 10 kat daha hızlı Gigabit ağ bağlantısına sahiptir. 2D ve 3D Blu-Ray ISO'lara Tam Destek Günümüzün en ileri film deneyimini yaşamanız için Mini Mania3D'de menü destekli 2D ve 3D Blu-Ray ISO oynatım özelliği bulunuyor. 

Taşınabilir diskinizdeki, hafıza kartındaki 3D / 2D ISO dosyanızı tek bir dokunuşla açın, DTS ve Dolby çevresel ses desteği ile benzersiz film oynatımını TV'nize taşıyın! Aradığınız Filmi Kolayca Bulacaksınız Dark Mini Mania 3D'nin özelliklerden birisi arama fonksiyonu! Kumandanızdan harfleri seçin ve arayın, arşivinizde aradığınızı kolayca bulun. Diskiniz on binlerce müzik, yüzlerce video dosyaları ile dolu olsa dahi saniyeler içinde aradığınızı bulabilirsiniz. USB 3.0 Bağlantı Desteği En yeni nesil taşınabilir diskleri tam performans ile medya oynatıcınıza bağlamanız ve 3D filmleri dahi kusursuz oynatmanız için Mini Mania 3D'de USB 3.0 bağlantı imkanı sunulmuştur. USB 3.0 bağlantının yanı sıra 2 x USB 2.0 bağlantısı ile de toplam 3 farklı cihazı aynı anda Mini Mania 3D'ye bağlayabilirsiniz.

 İki Torrent Uygulaması Bir Arada Internet'ten dosya indirmenin gözde sistemi olan Torrent uygulamalarından hem Transmission hem de Bittorrent Dark Mini Mania3D'de yer almaktadır. Ağ bağlantısını kurun, bilgisayarınızdan dosyaları seçin, diski belirleyin, bilgisayarınızı kapatın. Torrent dosyalarını düşük enerji sarfiyatı ile indirme imkanını Dark Mini Mania 3D ile yakalayın! Klasörlerde Kaybolmamanız İçin "Cover Art" Desteği Mini Mania 3D ile klasörünüzün içinde bulunan resim dosyası klasörünüzün dışında gezerken ekranda görünür. 

Bu sayede film klasörleriniz arasında gezerken film kapaklarına bakarak aradığınızı kolayca bulacaksınız. Online İçerik ile TV'nizi Eğlence Merkezine Dönüştürün Dark Mini Mania 3D ; Youtube, Youtube XL, SHOUTcast, Audio ve Video PodCast , online radyo, hava durumu gibi online içeriği TV'nize getirir*. 

Ağ üzerindeki Dosyalarınıza Erişin Aynı ağ üzerinde bulunan bilgisayarlardaki paylaşımda bulunan dosyalarınıza TV'nizden erişmek; dosyalarınızı cihazınıza kopyalamak veya doğrudan oynatmanız Dark Mini Mania 3D'nin gelişmiş ağ özellikleri arasında yer almaktadır. Dahili alıcı ile Dark Mini Mania 3D'nin tüm ağ özelliklerinden kablosuz olarak faydalanabilirsiniz. 

Üstelik Dark MiniMania 3D DLNA uyumluluğuna da sahiptir. Dark Mini Mania 3D geliştirilmiş yapısı ile cihaza bağlayacağınız harici diske yerel ağ üzerinden kullanıcıların SAMBA protokolü ile erişmesine olanak tanır. 

Gelişmiş Ayarlarla Kusursuz Türkçe Altyazılar Dark Mini Mania 3D yenilenen alt yazı menüsü ve güncellenen renk paleti ile altyazılı film izleme keyfinizi bir kademe yukarı taşıyor. Altı farklı renk ve kalın dış çerçevesi ile altyazılar artık çok daha belirgin ve çok daha okunabilir. Altyazıda boyut, renk, konum ve süre kaydırma ayarları bir arada tek menüde toplanmıştır. 

Üstelik dahili ve harici farklı dillerdeki altyazı dosyalarını bir arada kullanabilirsiniz. Eski ve Yeni Tüm TV'leri Akıllı TV'ye Dönüştürün Eski nesil tüplü TV'leri dahi akıllı TV yapmanızın yolu Dark Mini Mania 3D'den geçiyor. Dark Mini Mania 3D'yi LCD TV'lere HDMI üzerinden dijital veya eski nesil Tüplü TV'lere kompozit bağlantısından analog olarak bağlayabilirsiniz. 

Online uygulamalar ve internette gezinme ile TV'nizi interaktif kullanım imkanını yakalayacak, gelişmiş işlemcisi ile en hareketli görüntüleri, en detaylı renklerle eski TV'lerde de keyifle izleyebileceksiniz. Taşınabilir Disk, Taşınabilir DVD Sürücü Bağlantısı 2 x USB 2.0 ve 1 x USB 3.0 bağlantı üzerinden Dark Mini Mania 3D'ye 2.5" ve 3.5" tüm kapasitelerde taşınabilir disk, USB flash bellek, harici USB DVD/Bluray sürücünüzü bağlayabilirsiniz. 

Harici SATA Bağlantsı USB Taşınabilir disk ve belleklerin haricinde 2.5" veya 3.5" disklerinizi de doğrudan bağlayabileceğiniz harici SATA bağlantısı Mini Mania 3D'de yer almaktadır. Görüntü ve Ses Bağlantı Seçenekleri Dark Mini Mania 3D ile tüm görüntüleme ve ses sistemlerine kolayca bağlantı yapabilirsiniz. HDMI ve komponent görüntü çıkışları ile LCD, Plazma gibi görüntüleme sistemlerine yüksek çözünürlüklü bağlantı yada kompozit çıkış sayesinde tüplü TV veya projeksiyon sistemlerine bağlantı yapabilirsiniz. 

Ses sistemlerine HDMI, optik veya koaksiyel üzerinden bağlayabilirsiniz. Kulaklarınızın Pası Silinecek! Ses dünyasının en gerçekçi ve en üst düzey ses standartları Dark Mini Mania 3D ile salonunuza geliyor. Gişe rekortmeni bir film, capcanlı bir belgesel izlerken DTS HD 7.1, ES, 5.1 ve Dolby True HD 7.1, EX, Surround, AC3 5.1 gibi en son çevresel ses teknolojileri desteği ile sizi olayların tam kalbine götürür, gerçekten olayların içinde olmanızı sağlar. 

Üstelik Dark Mini Mania 3D de hem optik hem de koaksiyel ses çıkışı bir arada bulunmaktadır. Dijital 2.0/5.1/7.1 Dark Mini Mania 3D en gelişmiş ses sinyallerini optik, koaksiyel ve HDMI üzerinden DTS HD 7.1, ES, 5.1 ve Dolby True HD 7.1, EX, Surround, AC3 5.1 codeclerini çözebilen harici bir ses sistemine gönderebilir. Stereo 2.0 Üst düzey ses standartları desteği ile hiç bir harici ses sistemi kullanmadan TV'nizden ses alabilirsiniz. 

Gelişmiş işlemcisi ile tüm çok kanallı ses formatlarını kayıpsız olarak Stereo 2.0'a çevirerek HDMI veya analog çıkışlarından aktarabilir. Alüminyum Kasa ve Piyano Siyah Ön Panel: Şıklık ve Etkili Serinlik Bir Arada Dark Mini Mania 3D şık ve serin fırçalanmış alüminyum kasaya sahiptir. Ön panelinin parlak siyah rengi ile Dark Mini Mania 3D, TV'nize uyum sağlayacak

Top Post Ad

Below Post Ad