Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TELEDÜNYADA SİNEMA KEYFİ BİR YIL BEDAVA

Kampanya 30.09.2013 tarihine kadar geçerli olup Kampanyadan otel motel aboneleri dışında, bireysel tarifede olan aboneler ve resmi kurum ve kuruluşlar faydalanabilir. Aboneler; Teledünya Temel Paket+ Sinema Paketi veya Teledünya Üst Paket+ Sinema paketi aboneliği ile kampanyaya dahil olabilirler. 
 
kampanyada 24 Ay taahhüt istenecek olup Kampanya kapsamında HD Kutu ücretsiz verilecektir. Kampanya kapsamında Kablo TV kurulum (43TL) ve Teledünya aktivasyon (35TL) ücreti alınmayacaktır. 

Kampanya kapsamında abone olunan sinema paketi ilk 12 ay ücretsiz sunulacaktır. İlk 12 aydan sonra abone olunan sinema paketi, tarife üzerinden ücretlendirilmeye başlanacaktır.  Kampanya kapsamında abone olunan Teledünya paketleri tarifede yer alan fiyatlar üzerinden sunulacaktır. 

Kampanyaya SD ya da Altın Sinema paketine abone olarak katılım sağlanabilir. Abone, taahhüt süresi boyunca sinema paketi aboneliğini iptal ettiremez. Müşteriler; ilk 12 ay boyunca abone olduğu sinema paketini değiştiremez. Kampanyaya SD sinema paketine abone olarak dahil olan müşteriler; ilk 12 aydan sonra istediği gibi sinema paketleri arasında geçiş yapabilir. 

Kampanyaya Altın Sinema paketi üzerinden abone olmuş müşteri ise taahhüt süresi boyunca Altın Sinema paketi aboneliğini SD Sinema paketine geçiremez. Abone taahhüt süresi boyunca Teledünya Temel paket ve Teledünya Üst Paket arasında geçiş yapabilir. 

Kampanya süresi dolmadan aboneliğini iptal ettirmek isteyen müşterilerden alınmayan HD Kutu ücreti (210 TL), Kablo TV Kurulum ücreti (43 TL), Teledünya Aktivasyon (35 TL) ücreti (tarife üzerinden) ve alınmayan sinema paketi tarife bedelleri tahsil edilecektir.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad