Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

KATHREIN UFS 80 HD RECEİVER

Kathrein UFS 80 HDTV alıcısı HD ve SD uydu yayınlarını yüksek kalite ile sizlere sunar. HDMI arayüzü ile birlikte, alıcı ideal bir düz ekran bağlanabilir. Elektrik ses çıkışı hakkında, alıcı çıkışı Dolby Dijital veri bir Dolby Digital sisteme AC 3. aktarabilirsiniz. 

USB portu ile yazılım güncelleme imkanı kathrein ufs 80 HD uydu alıcısında. DVB-S2 (HDTV) tuner ile HD ve SD TV ve radyo yayınlarının alımı. MPEG-2 ve MPEG-4-/H.264-Signalen Video çözme (HDTV) 

Zamanlayıcı programlama ile Kathrein'a EPG daha sezgisel) Düz ekran TV'de en iyi görüntü kalitesi için HDMI çıkışı 576p, 720p ve 1080i upscale PAL sinyali (576i) için Upscaler Rehberli ilk kurulum Önceden programlanmış bir program listesi - 

TV hemen bir program tarama olmadan Dolby Dijital veri akışı için elektrik ses çıkışı (AC-3) AV sinyali (kompozit CVBS, stereo ses) için Cinch soket USB çubuk kullanarak yazılım güncelleştirmeleri için arka panelde USB 2.0 bağlantı noktası TV ve Radyo için her 8 önceden ayarlı favori kanal listesi 14 sayaçlarını, EPG üzerinden rahat programlama 

 Yazılım güncellemesi için uydu ve USB stick üzerinden (ayrı işletim yazılımı ve program listesi için) uygun (Sadece Scart'tan) 800 sayfaları ve videotext nesil için bellek ile teletext Çok dilli yayınlarda dil seçme 8 dilde (D, GB, F, I, E, CZ, NL, TR) On-ekran görüntüsü (OSD) DiSEqCTM1.0 ve SCR tek kablo (EN 50494) 4000 kanal hafızası Harici IR sensörü için bağlantı (aksesuar olarak mevcuttur) Stand-by:

Top Post Ad

Below Post Ad