Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

BELIEVE 8 NİSANDA CNBCE DE

“İnanmak” her şeyi çözer mi? Zihin gücüyle neler başarabileceğinizi biliyor musunuz? Böyle bir güç kim bilir nelere mal olabilir. Gravity filminin Oscar’lı yönetmeni Alfonso Cuarón, yeni dizi Believe’de bu sorulara cevap arıyor. 

İnsanın en güçlü organının beyni olduğu düşüncesi oldukça yaygın. Gerçi Batı’lı bilim insanları, insanın düşünce yoluyla neler yapabileceğini hala çözebilmiş değil. Kaleme alıp yönettiği Gravity filmiyle Oscar kazanan Alfonso Cuarón da bu konu üzerine kafa yoranlardan. İlk TV dizisi Believe’de yeteneklerinin sınırları keşfedilemeyen, yetenekleriyle birlikte masumiyetinin de sınırlarının test edilen küçük Bo’nun hikayesini kaleme almış. 

Nesneleri hareket ettirebilen, insanların akıllarındakileri okuyabilen 10 yaşındaki Bo’nun hayatı geçirdiği bir kaza sonucunda tehlikeye girer. Kendisi gibi özel yeteneklere sahip insanlarla ilgilenen tesisten tanıdığı Milton Winter, kötü niyetli insanların minik kızın peşine düştüğünün farkındadır ve Bo’yu koruması için sıradışı birini bulur. 

Bu sıradışı kişi cinayet suçundan hapis cezası çeken William Tate’ten başkası değildir. Uzun süredir TV’de görmeye alışık olmadığımız bir masumiyet hikayesi anlatan Believe, bir yandan düşündürürken, bir yandan da heyecanın dozunu düşürmeyecek. 

Believe her salı 21 de CNBCE'de

Top Post Ad

Below Post Ad