Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

İSTANBUL TELEVİZYON VE FORUM FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Televizyon dünyasını, içerikten teknolojiye kadar her konuda ele alan İTVF 2014, İstanbul Televizyon Forum ve Fuarı için geri sayım başladı. 

70 ülkeden 4 bini aşkın katılımcıyı ağırlayacak olan organizasyon, 12 Haziran 2014 Perşembe günü Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in katılacağı bir törenle İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak. Üç gün sürecek olan organizasyon, Web TV, Mobil TV, IPTV, 4K, hibrit teknolojiler, yayıncılıkta bulut bilişim çözümleri gibi onlarca oturum, forum ve workshoplarla sektörün geleceğine ışık tutacak. 

Sektöre yön veren profesyonellerin katılımıyla gerçekleştirilecek forumlarda, ortak geleceğe ilişkin fikirler, TV yayıncılığının geleceğine ışık tutacak yeni teknolojiler, ürünler ve çözümler; sektörün dünyaca ünlü isimlerinin sunumlarıyla katılımcılarla paylaşılacak. 

Web TV, Mobil TV, IPTV, uydu ve mobil çözümlerin birlikteliği, 4K, Ultra HD yayıncılık, multiekran hizmetler, hibrit teknolojiler, yayıncılıkta bulut bilişim çözümleri, DVB gibi son yılların en güncel konularının da katılımcılara aktarılacağı organizasyonda ses-görüntü-ışık gibi yayıncılığın olmazsa olmazları yeni kavramlarla çeşitlendirilerek kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

Forum kapsamında “Klasik Yayıncılığın Sonu mu Geliyor?", "Uydu &Mobil Çözümlerin Birlikteliği", “DVB’ye Genel Bakış”, “DVB T2 (Spektrum)”, “WorldDMB, DAB+ Workshop” konuları ele alınacak. 

YARININ SİNEMASI İÇİN YARIŞANLAR ÖDÜLLERİNE KAVUŞACAK 
Türk Sineması'nın 100. yılında iTVF'in katkılarıyla Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği tarafından düzenlenecek “2. BAK (Belgesel, Animasyon, Kısa Film) SETEM Akademi Ödülleri” sektörün kalbinin attığı yerde sahiplerini bulacak.

 "Yarının Sineması İçin" temasıyla gerçekleştirilecek ödül töreninde alanının en iyi 16 ismi 14 Haziran 2014 Cumartesi günü ödüllerine kavuşacak. 1964 yılında, devlet adına radyo televizyon yayınlarını gerçekleştirmek amacıyla kurulan TRT de, 50. yaşını 500'e yakın çalışanının katılacağı özel etkinliklerle iTVF 2014'te kutlayacak.zaman

Top Post Ad

Below Post Ad