Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TİVİBUYA 5'İNCİ EKRAN GELİYOR

TTNET'in 4 ekrandan TV keyfi sunan Tivibu platformu Google Glass'ı test etmeye başladı. 

Şirketin Genel Müdürü Kaya, "5'inci ekranı deneme şansı bulduk" dedi Google Glass uygulamalarını kullanan kurumlar arasına TTNET de girdi. CRM ve kurumsal uygulamalarıyla adını duyuran Etiya tarafından hayata geçirilen projede, TTNET Tivibu servisinin 5'inci ekranı Google Glass oldu. 

Geliştirdikleri yeni proje hakkında bilgi veren TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, "Dijital inovasyon TTNET'in de odağında. Müşterilerimizin internet deneyimini zenginleştirecek yeni çözümler sunuyoruz. 

TTNET Müzik ve IPTV platformumuz Tivibu için geliştirdiğimiz Google Glass uygulamalarının da bu vizyonumuzun en güzel örneği olduğunu düşünüyorum. Artık Tivibu 4 ekran değil 5 ekran diyebiliriz" dedi. 

Geliştirdikleri yenilikçi uygulamayla ilgili bilgi veren Kaya, şöyle konuştu: "Yenilikçi cihazlar başka teknolojilerin de önünü açıyor. Örneğin, artık interneti saatten gözlüğe, otomobilden giysiye taşıyoruz. Tamamen online bir dünya ile iç içeyiz." 

GOOGLE GLASS'A TV EKRANI YAKIŞIYOR 
Tivibu servisini Google Glass üzerinden deneme şansları olduğunu belirten Kaya, "Öyle uzun vadeli olmasa da kısa videolar izlemek için Google Glass ekranı çok uygun. Medya şirketleri bir süre sonra bu platforma uygun video kanalları yaratabilir. Şu anda web'de üretilen videolar buna uygun görünüyor" dedi. 

Dijital dönüşümü müşterilerinin hayatının her anına taşımayı hedeflediklerini belirten Kaya, "Müşterilerimizin yanı sıra saha ekiplerimizin kullanımına yönelik uygulamalar üzerinde de çalışıyoruz. 

Örneğin sahadaki arkadaşlarımız Google Glass'la bir binaya baktıklarında hangi dairelerde müşterilerimiz olduğunu, bunların hangi hizmetlerimizden yararlandığını, müşterilerimizin en son ne zaman çağrı merkezimize ulaştığını ve daha pek çok farklı bilgiyi hızla edinebilecekler" diye konuştu.sabah
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad