Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TEKNOSADA 3 AY DİGİTURK DENEME PAKETİ HEDİYE

03 Ekim 2014 - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında Teknosa'dan Televizyon, Ev Sinema Sistemi, Bluray Oynatıcı ve DVD Oynatıcı Alan Herkese 3 Ay Digiturk Deneme Paketi Hediye!

Teknosa’dan alınan her TV, ev sinema sistemi, DVD oynatıcı veya Bluray oynatıcı ile birlikte 1 adet Denemesi bedava paketi verilmektedir. 


Deneme Paketi taahhütsüz sunulan bir paket olup ücretsizdir. 3 ay ücretsiz deneme süresinin sonunda Deneme Paketiniz otomatik olarak kapanacaktır. Uydu alıcısı tüketicinin kullanımına tahsis edilir, deneme süresinin sonunda hizmet almaya devam etmek istemeyen tüketicilerden geri alınır. 

Üyeliğine devam etmek isteyen tüketiciler, 0212 473 73 73 Müşteri Hizmetleri’ni arayarak güncel kampanyalardan faydalanabilir. Deneme Paketi’nde kurulum ücretsiz olup, 45 TL aktivasyon bedeli tüketiciye aittir. Paketi aktive etmek için Digiturk Üyelik Sözleşmesi yapılacaktır. Bu hizmet, 31 Aralık 2014 tarihine kadar geçerli olup stoklarla sınırlıdır. 

Digiturk; kampanyalarda, kanallarda ve yayınlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya yalnızca bir Digiturk üyeliğinde kullanılabilir. Mevcut Digiturk üyesi bu hizmetten Yan Oda üyeliği olarak yararlanabilir; aktivasyon bedeli yan oda için 20 TL’dir.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad