Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

HUMAX HTR-1000S HD UYDU ALICISI İLE FİLBOX MODÜL 1 YILLIK ÜYELİK 249TL

Onlarca HD kanalı, yüzlerce dizisi ve filmiyle Filbox'ın aksiyon, spor ve belgesel ve eğlence dolu Humax kutusu açmanız için sizi bekliyor. 

SinemaTV, SinemaTV 2, SinemaTV Aile, SinemaTV 1001, SinemaTV Aşk, SinemaTV Aksiyon kanalları, Almanca yayın yapan genel eğlence kanalı RTL ve belgesel yayını yapan Sci Tech TV ve English Club TV, Da Vinci Learning, Fihgt Box, Viasat Nature - History kanallarını tüketiciye sunan yeni dijital platformdur. 

Filbox Cam Modülü ile Filbox içeriklerini izleyebileceğiniz gibi Türksat uydusu üzerinden yayınlanan şifresiz ve ücretsiz izlenen yüzlerce kanalı da izlemeye devam edebilirsiniz. 

Sahip olduğunuz modül girişli HD uydu alıcısını ve modül girişli televizyonunuzu değiştirmeden Filbox Keyfini yaşayabilir; aksiyon, aşk, macera, korku, gerilim gibi hayata dair her şeyin yer aldığı binlerce film, dizi ile belgesel ve eğlence programlarını Filbox Modül ile izleyebilirsiniz. 

HUMAX HTR-1000S Full HD Uydu Alıcısı Teknik Özellikleri 
HD desteği Elektronik program rehberi Program hatırlatma özelliği Orijinal ve Türkçe Dil seçeneği Favori kanal listesi oluşturma Birden fazla uydu desteği Otomatik ve manuel kanal arama/ekleme 

Uydudan otomatik yazılım güncelleme 5000 kanal Dolby Digital Surround ses sistemi desteği Harici disk desteği ile PVR Ready özelliği sayesinde yayını durdurma, kaydetme ve ileri-geri sarma USB Bellek üstünden film, müzik ve resim dosyalarını oynatabilme 

Kampanya stoklarla sınırlıdır. Satın aldığınız Humax uydu alıcısı ve modül ile 1 yıl boyunca Filbox kanallarını izleyebilirsiniz. 1 sene sonunda Filbox üyeliğinizi devam ettirmezseniz uydu alıcınız ile diğer Türksat kanallarını izlemeye devam edebilirsiniz.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad