Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

BEŞİKTAŞ CLUB BRUGGE MAÇI HANGİ KANALDA

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde Club Brugge ile eşleşti. Club Brugge maçı bilet fiyatları ne kadar ve ne zaman çıkacak? Beşiktaş Club Brugge maçları ne zaman saat kaçta oynanacak karşılaşmayı hangi kanal yayınlayacak? 

işte detaylar Beşiktaş 3. turda Belçika temsilci Club Brugge ile karşılacak. İlk maçın deplasmanda oynanacağı mücadele 12 Mart'ta gerçekleşecek. İstanbul'da oyanancak ikinci karşılaşmanın tarihi ise 19 Mart. Club Brugge 1891 yılında kurulmuş Belçika'nın önemli ekiplerinden biridir. 

Maçlarını yaklaşık 30 bin kişilik olan Jan Breydelstadion Stadyum'unda oynar. Kendi ülkesinde Şampiyonlar Ligi finalini oynayan tek takımdır. O karşılaşmayı Liverpool'a karşı kaybetmiştir. UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki Beşiktaş-Club Brugge eşleşmesine kadar Avrupa kupalarında Türk ve Belçika ekipleri 26 karşılaşmaya çıktı. 

Elemeli maçlarda daha önce 10 kez birbirleriyle eşleşen iki ülkenin takımları, 2 kez Avrupa Şampiyonlar Ligi, 3 defa da UEFA Avrupa Ligi'nde aynı gruplarda mücadele etti. Elemeli maçlarda 10 eşleşmeden 4'ünde Türk temsilcileri, 6'sında da Belçika ekipleri başarılı oldu. Club Brugge Beşiktaş maçının ilk ayağı 12 Mart Perşembe günü saat 20:00'de oynanacak. 

İstanbul'da oynanacak rövanş karşılaşmasında ise Beşiktaş Club Brugge maçı saat 22:05'te.. Karşılaşmalar Star TV'den naklen yayınlanacak 1967-1968 sezonunda Fuar Şehirleri Kupası'nda Göztepe, Antwerp'i, 1995-1996'da İntertoto Kupası'nda Bursaspor, Charleroi'yi, 1996-1997'da UEFA Kupası'nda Beşiktaş Molenbeek'i, 2007-2008'de Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Anderlecht'i saf dışı bıraktı. 

 Bunların Belçika ekipleriyle eşleşen Fenerbahçe, Altay, Galatasaray, Gaziantepspor, Sivasspor ve Bursaspor rakiplerine yenilerek kupalara veda etti. 26 maç oynandı İki ülkenin şimdiye kadar oynadığı 26 maçta Türk temsilcileri 8'er galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 10 mağlubiyet aldı. Beşiktaş, Belçika ekipleriyle 4 kez karşılaştı 

Clubbe Bruge ile eşleşen Beşiktaş, daha önce Belçika ekipleriyle oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Bu müsabakalarda 6 gol atan siyah-beyazlı ekip, kalesinde 2 gol gördü. Beşiktaş ile Club Brugge arasında Belçika’da oynanacak maç öncesi bilet krizi çıktı. UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Belçika’dan Club Brugge ile eşleşen Beşiktaş’ta bilet krizi baş gösterdi. 

Brugge kulübü, 12 Mart’ta oynanacak maç için siyah beyazlı kulübe 29 bin kişi kapasiteli Jan Breydel Stadı’nda 1350 bilet ayırdığını bildirdi. Bunun üzerine siyah beyazlı kulüp, internet sitesi aracılığı ile talepleri karşılayamayacağı gerekçesi ile biletlerin satışa sunulmayacağını açıkladı. Belçika’ya gitmek isteyen taraftarlar, ancak BJK Travel’ın düzenlediği tur ile giderlerse Brugge’deki maçı izleme şansına sahip olabilecekler. 

 Beşiktaş Club Brugge arasında bilet anlaşmazlığı 12 Mart’taki ilk maç için Belçika’ya gitme hayali kuran taraftarlar da bu duruma isyan etti. Taraftarlar isyanlarını dile getirmek için kulüp telefonlarını kilitledi. İlk etapta Club Brugge’a mail atarak daha fazla bilet talep eden Beşiktaş yönetimine Belçika’dan olumsuz yanıt geldi. 

 Siyah beyazlı yetkililer, UEFA kuralları gereği stat kapasitesinin belli oranında bilet ayrıldığını ve Çarşamba günü Club Brugge yetkilileri ile bir araya gelerek yeniden ekstra bilet talebinde bulunacaklarını belirttiler. Beşiktaş Kulübü'nden Club Brugge ile Olimpiyat Stadı'nda yapılacak maçın satılacak biletler hakkında açıklaması şu şekilde; 

 Beşiktaşımız, Kulübümüzün 112. kuruluş yıldönümüne denk gelen 19 Mart Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanş maçında Club Brugge ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaşacak. Büyük Beşiktaş Taraftarını, Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da da zirveyi hedefleyen Futbol Takımımızı, Kulübümüzün kuruluş yıldönümünde UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale taşımak için Atatürk Olimpiyat Stadı tribünlerini doldurmaya davet ediyoruz. 

Club Brugge Maçı Biletleri 2 Mart'ta Satışa Çıkıyor Futbol Takımımız, UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanş maçında 19 Mart Perşembe günü saat 22.05’te Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Club Brugge’u konuk edecek. Passolig Kart Sahipleri Bilet Alımı: Passolig kart sahibi taraftarlarımız için 2 Mart Pazartesi günü saat 14:00’te bilet satışına başlanacaktır. 

Passolig kart sahipleri, biletlerini www.passo.com.tr ve N'Kolay satış noktalarından ve Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden satın alabileceklerdir.

Tek Maçlık Giriş Kartı Teslimatı: Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Club Brugge karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden teslim alabileceklerdir. 

Kağıt Bilet Satışları 7 Mart'ta Başlayacak 
Beşiktaş-Club Brugge maçının kağıt bilet satışına 7 Mart Cumartesi günü saat 14'00’te başlanacaktır. Kağıt bilet satışları, aşağıda belirtilen BJK Kartal Yuvaları ve Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'de yapılacaktır. Engelli Taraftarlarımıza Ücretsiz Bilet Yükleme: Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. 

Engelli tribün bileti, Atatürk Olimpiyat Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın da Passolig kartlarının olması gerekmektedir. Bilet Fiyatları: KUZEY: 50TL GUNEY: 50TL DOĞU: 90TL BATI: 120TL VIP: 250TL Milliyet
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad