Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

REDLİNE TS 2500 HD PLUS 2 YIL ÜCRETSİZ SERVER

2 Yıllık Youcam Server ( Binlerce şifreli kanalı ücretsiz olarak izleme imkanı. Piyasada 6 aylık server 80 TL'den satılırken Redline TS 2500 mini cihazlarda 2 yıllık ücretsiz olarak hediye edilmektedir.) 

Ücretsiz İp Kanal Hediyesi Yüzlerce ücretsiz ip kanalı free olarak hediye verilmektedir. Wi-fi Anten Hediyeli Piyasa değeri 45 TL olan , uzun menzilli wi-fi anten cihazla billikte hediye olarak verilmektedir.

Bu wi-fi anten sayesinde modemden uydu alıcısına internet kablosu çekmeden , internet özelliklerini kullanabilirsiniz. Cihazda ayrıca Ethernet kablo girişi de bulunmaktadır. Akıllı Kumanda Hediyeli Kumanda Kargaşasına Son !!! 

Redline akıllı kumanda ile , Televizyonunuzun kumandasını kopyalayabilirsiniz. Bu sayede tek kumanda ile , hem uydu alıcınızı, hemde televizyonunuzu kumanda edebilirsiniz. Dijital Ekranlı (Numaratörlü) Göz Redline dijital göz ile , kanal numaralarını görüntüleyebilirsiniz.

Cihazın içerisinde dijital gözün haricinde optik göz de hediye olarak verilmektedir.Dijital göz veya optik gözü kullanmak , tamamen kullanıcıların tercihine bırakılır. Online Movies (Seç İzle Özelliği) Film izleme özelliği ile , binlerce film seçeneği arasından istediğiniz filmi seçip , sevdiklerinizle birlikte film izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. 

Filmleri ileri veya geri alabilir , istediğiniz zaman durdurabilirsiniz. Sinema heyecanını evinize getiren bu özellik , redline 2500 ile hediye olarak verilmektedir. 

CA Kart Girişli Kart girişi sayesinde, belgesel ,sinema, adult vs.. kartları herhangi bir modul olmadan kendi içerisindeki dahili çakılı modulle çalıştırabilirsiniz. Not: Eşleştirilmiş kartları kesinlikle okutmayınız, kartınızın bloke olmasına neden olabilir.

Top Post Ad

Below Post Ad