Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

DARK SBT20 DVBT2 ALICI

FullHD Dijital Karasal Yayına Dark ile Merhaba Deyin! Türkiye'de 2013 yılından itibaren hizmete giren ve TV yayınlarında yeni bir çağ olarak nitelendirilen 1080p Full HD dijital karasal DVB-T2 TV yayınını izlemeniz için geliştirilen Dark SBT20 karşınızda! 


Scart ve HDMI bağlantıya sahip SBT20 ile karasal yayın sinyalinin ulaştığı her yerde, eski ve yeni tüm TV'lerde cam gibi net televizyon izlemenin keyfine varacaksınız. 

 SBT20, HDMI ve SCART bağlantı seçeneği, optik ses çıkışı, USB üzerinden fotoğraf, müzik ve video oynatma özelliği, Full HD görüntü desteği, eş zamanlı ve zaman ayarlı H.264 kalitesinde kayıt yapabilme özelliği, canlı yayın sırasında programı durdurup-başlatma, geri ve ileri alma özelliği ve çok fonksiyonlu uzaktan kumandası ile Dijital Karasal Yayını televizyonunuza getirecek eksiksiz donanıma sahiptir. 

Onlarca lira vererek aldığınız Full HD özellikli LCD ve Plazma TV'lerinizde hala analog veya SD uydu yayını mı izliyorsunuz? Sinyal bulunan yerlerde tamamen ücretsiz HD dijital karasal yayına şimdi Dark ile geçebilir ve Full HD televizyonunuzun keyfini sürebilirsiniz.

 Canlı Yayın Hiç Bu Kadar Zevkli Olmamıştı 
Artık televizyon seyrederken çay molası vermek için reklam arası beklemenize gerek yok. Dark SBT20'nin Time Shift özelliği ile canlı yayın sırasında programı durdurup sonradan devam etmek mümkün. 

Tartışmalı bir pozisyon mu oldu? Dark SBT20 ile programı geri sarıp tekrar tekrar izlemeniz mümkün. Dark ile daha önce hiç yaşamadığınız TV keyfine hazır olun. Önemli! Time Shift özelliğinin kullanılabilmesi için yeterli boyutta harici bir USB belleğe ihtiyaç duyulmaktadır. 

Zaman Ayarlı Kayıt Özelliği İle En Sevdiğiniz Programları Kaçırmayacaksınız 
Dark SBT20, H.264 kalitesinde kayıt yapabilme özelliğine sahiptir. En sevdiğiniz dizileri, filmleri, belgeselleri sahip olduğunuz harici HDD yada flash belleğinize eş zamanlı olarak HD formatta doğrudan kaydedebilirsiniz.

Ayrıca zaman ayarlı kayıt özelliği sayesinde SBT20 sizi en sevdiğiniz programları kaçırma korkusundan da kurtarıyor. İzleyemeyeceğiniz programlar için tek yapmanız gereken SBT20'e kayıt zamanını girmek. Geri kalan her şeyi Dark sizin için yapacak.  

USB 2.0 Üzerinden Multimedya Deneyimi 
SBT20'nin sahip olduğu yüksek hızlı USB 2.0 bağlantısı üzerinden 1080p kalitesinde fotoğraflarınızı, videolarınızı yada müziklerinizi oynatabilir ve HD kalitede multimedya içeriğin keyfini sürebilirsiniz. 

 Kristal Berraklığında Dolby HD 
Ses Türkiye'nin ilk karasal HD yayın alıcısı SBT20 ile dijital dünyanın yüksek kaliteli sesine de sahip olacaksınız. Optik ses bağlantısına sahip dijital ses sistemlerinizi SBT20'e bağlayın ve kristal berraklığında çevresel HD ses kalitesi ile yepyeni bir televizyon deneyimine hazırlanın.  

Elektronik Yayın Akış Rehberi 
Televizyonda programların hangi kanalda saat kaçta yayınladığının gösterildiği elektronik yayın akış rehberi Dark ile hayatınıza giriyor. Elektronik yayın akış rehberi (EPG) sayesinde destekleyen kanallarda gelecek program ve yayındaki program bilgilerini öğrenebilir ve ileri tarihli zaman ayarlı kayıt başlatabilirsiniz. 

 Eski Alışkanlıklar Yeni Teknoloji'de! Dark SBT20'de TV'niz üzerinden bilgi teknolojilerine ulaşmanızı sağlayan eski tip interaktif işlem menüsü teletekst de desteklenmektedir.

Top Post Ad

Below Post Ad