Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

SONY'DEN DEVRİMSEL TV KUMANDASI

Çift 2W'li hoparlöre sahip TV kumandası, 179 x 28 x 71mm boyutunda ve 440 gram ağırlığında olacak.

Bunun yanında cihazda 16 saat dayanabilen, şarj edilebilir batarya bulunacak. Sıradan bir TV kumandasında bulunan tüm tuşları barındıracak olan kumanda, ayrıca güçlü bir dahili portatif hoparlör ile ilginç bir deneyim sunacak. Kumandada bulunan hoparlör, takacağınız bir aparat ile TV'nizle wireless bağlantısı sağlayacak. 

Bu sayede TV'nin dahili hoparlöründen çıkacak sesleri, kumandanızın hoparlöründen duymanız mümkün hale gelecek. Bunların yanında kumandada bulunacak bir kulaklık soketi sayesinde cihazı kişisel kullanım için ayarlayabileceksiniz. 
 Sony'nin bu kumanda ile sunmak istediklerinden biri de TV'nin olduğu odanın dışında işiniz olduğunda, diğer odadayken bile TV'deki sesleri duyabilme imkanı. Mesela TV'nizde bir müzik kanalı açık ancak diğer odada ütü yapmak istiyorsunuz, sadece bu kumandayı yanınıza alarak müzik keyfinize devam edebilirsiniz. 

 İlginç özelliklere sahip olan kumanda-hoparlör karışımı cihaz 12 Eylül tarihinde ilk olarak Japonya'da satışa çıkacak. Daha sonra diğer ülkelere de gelmesi beklenen cihaz, 167 dolardan satılacak.

Top Post Ad

Below Post Ad