Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TİVİBU UYDU 12 AY SABİT FİYAT KAMPANYASI

Cihazlar hakkında Kampanya kapsamında cihaz kullanım bedeli aylık 3 TL olarak faturaya yansıtılacaktır. Cihazların (Uydu alıcısı, kumanda, smart kart, kablo) mülkiyeti TTNET’e aittir. 

Abonelik iptali halinde cihazların eksiksiz olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde ekipman teslim tutanağı çerçevesinde belirtilmiş tutarlar aboneden tahsil edilecektir. 

Kampanyaya giriş yapılan paketin ücret olarak altına inmemek koşuluyla geçişe açık paketlere geçiş yapılabilecektir. Elde edilen indirim bedeli geçiş tarihinden itibaren yeni pakete göre hesaplanacaktır. 

Spor içeriği sadece Süper Pakette yer almaktadır ve süper pakete geçilmesi halinde giriş yapılan paket dahil hiçbir pakete geçiş yapılamayacaktır. Aksi paket geçişleri taahhüt ihlali ve kampanya iptali olarak değerlendirilecektir. 
Abonelik iptali ve/veya kampanyadan çıkılması halinde; taahhütte bulunulan tarihten itibaren iptal dönemine kadar kampanya kapsamında sağlanan tüm indirim ve faydalar toplanarak, taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamı ile karşılaştırılacak, düşük olan tutar faturaya yansıtılacaktır. 

Ek olarak (varsa) Aktivasyon, Kurulum ücreti, taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı, (varsa) geriye dönük hizmet kullanım ücretleri ve (varsa) tarifede yer alan diğer kullanımlara ait borçlar ayrıca tahsil edilir. Kampanya kapsamında yeni aboneliklerde Aktivasyon bedeli 30 TL olarak ilk faturaya yansıtılacaktır.

Kampanya kapsamında 60 TL tutarındaki İç Kurulum bedeli alınmayacaktır. Müşteri ihtiyaçları ve tercihleri doğrultusunda Dış Kurulum gerçekleştirilebilir olup ekipmanlar ve işçilik bedeli toplam peşin 125 TL, taksitli 132 TL (11 TL x 12 ay taksit)’ dir. Tivibu Uydu Sinema paketi abonelerine Tivibu Go Sinema Paket hediyedir. 

Tivibu Uydu Süper Paket abonelerine Tivibu Go Süper Paket hediyedir. Aynı zamanda kampanya dahilinde tüm paketlerde 60TL tutarındaki iç kurulum hizmetimiz de hediyedir.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad