Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

120 TL CAYMA BEDELİNİZ DSMARTTAN

D-Smart’ın HD kalitesi ve zengin içeriğinden faydalanmak için TV aboneliğiniz cayma bedelini biz karşılıyoruz

Bu kampanyadan; TV aboneliği sistemini iptal ederek D-Smart’a geçiş yapan aboneler faydalanabilir. İptal ettiğiniz TV abonelik sisteminden kaynaklanan taahhüt bozma/cayma bedelinin 120 TL’ye kadar olan tutarı D-Smart tarafından karşılanacaktır. 

Kampanya Aile-Spor ve üzeri D-FIX/HD/HD+ paketlerde geçerlidir. Eski TV aboneliğize ilişkin son faturanızda size yansıtılan taahhüt bozma/cayma bedelinin en fazla 120 TL’ye kadar olan kısmı için D-Smart faturalarınızda indirim hakkı kazanırsınız. 

Taahhüt bozma/cayma bedeli tutarınız, aboneliğinizin geri kalan aylarında eşit olarak bölünerek faturanıza indirim olarak yansıtılır. • D-Smart’a abone olduktan sonra 60 iş günü içerisinde eski TV aboneliğizin son faturasını D-Smart’a ileterek kampanyadan yararlanabilirsiniz. Taahhüt bozma/cayma bedeli çıkan son faturanızı D-Smart’ın 0212 478 0 555 numarasına fax olarak iletebilirsiniz.  

 Bu kampanya “Eski Uydu Alıcınızı Getirin, D-Smart HD'ye geçin” kampanyası ile birleştirilmez. Abonelik başlangıç tarihinden sonra 60 gün içerisinde iletilmeyen faturalar için indirim uygulanmaz.  Her abone kampanyadan sadece 1 defa faydalanabilir. Bu kampanya 31 Aralık 2015 tarihine kadar 24 ay abonelik taahhüdüyle Sinema-Dizi ve üzeri HD/HD+ paket aboneliklerinde geçerlidir.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad