Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TİVİBU SENİ ÇAĞIRIYOR KAMPANYASI

Eski Uydu Alıcını Getirene ek 120 TL* indirim Eski uydu alıcısını Türk Telekom Ofis/ Bayilerine getiren yeni Tivibu Ev veya Tivibu Uydu üyeleri için geçerlidir. 

Kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom Ofis ve Bayilerine başvurabilir veya 444 5 375 no.lu TTNET Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz. 

Mevcut TV Aboneliği Faturasını Getirene ek 255 TL’ye varan* indirim Tivibu Seni Çağırıyor Kampanyası, mevcut TV platform aboneliğine ait son 3 aylık herhangi bir faturasını Türk Telekom Ofis/ Bayilerine getiren yeni Tivibu Ev veya Tivibu Uydu üyeleri için geçerlidir. 

Kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom Ofis ve Bayilerine başvurabilirsiniz. Tivibu Süper Paket abonelerine Tivibu Go Süper Paket, Tivibu Sinema Paket abonelerine Tivibu Go Sinema Paketi hediyedir. Aynı zamanda kampanya dahilinde tüm paketlerde 60TL tutarındaki iç kurulum hizmetimiz ücretsizdir. 

Eski Uydu Alıcını Getir Kampanyası ve Tivibu Seni Çağırıyor Kampanyası birbirleri ile ve başka kampanyalar ile birleştirilemez. *Ek indirimler “Tivibu Uydu 24 Ay Sabit Fiyat Kampanyası” üzerinden hesaplanmıştır. kampanya 31 aralık 2015 E KADAR GEÇERLİDİR

Cihazlar hakkında 
Eski Uydu Alıcını Getir Kampanyası kapsamında abone tarafından teslim edilen uydu alıcısının mülkiyetinin başka bir işletmeciye aitliği ve/veya cihaz kapsamında verilmiş bir taahhüdün mevcudiyetinin kontrol edilmesi yükümlülüğü abonede olup, çıkacak bedellerden TTNET’in hiç bir surette sorumluluğu bulunmamaktadır. 

 TTNET tarafından abonenin kullanımına sunulan cihazların cihaz kullanım bedeli aylık 3 TL olarak faturaya yansıtılacaktır. Abonelik süresi boyunca yürürlükteki cihaz kullanım bedeli tahsil edilmeye devam edilecektir. 

Cihazların mülkiyeti TTNET’e aittir. Abonelik iptali halinde cihazların eksiksiz olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde ekipman teslim tutanağı çerçevesinde belirtilmiş tutarlar cihaz bedeli aboneden tahsil edilecektir. TTNET, Tivibu Uydu/IPTV Hizmeti kapsamında sunduğu kanallarda, içerik ve hizmetlerde değişiklik yapma hakkına sahiptir. 

Üyelik geçişleri hakkında Kampanyaya giriş yapılan paketin ücret olarak altına inmemek koşuluyla geçişe açık paketlere geçiş yapılabilecektir. Elde edilen indirim bedeli geçiş tarihinden itibaren yeni pakete göre hesaplanacaktır. 

Spor içeriği sadece Süper Pakette yer almaktadır ve Süper Pakete geçilmesi halinde giriş yapılan paket dahil hiçbir pakete geçiş yapılamayacaktır. Aksi paket geçişleri taahhüt ihlali ve kampanya iptali olarak değerlendirilecektir.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad