Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TURKSAT TİFLİS TV UP-LİNK MERKEZİ AÇILDI

2014’ten bu yana Türksat A.Ş.’nin Gölbaşı Yerleşkesinde bulunan TV Up-Link Merkezi’nden yayın yapan Gürcistan TV ve radyo kanallarının yayınları 13 Kasım 2015 Cuma günü Tiflis’te düzenlenen bir programla yeni açılan TV Up-Link Merkezine aktarıldı. 

Açılış programına Türksat A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Ensar Gül, Genel Müdür Yardımcısı Şenol Gülgönül ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal Tunalı ile birlikte Gürcistan TV kanallarının yöneticileri katıldı. 

Programda konuşan Prof. Dr. Gül, “Yeni TV Up-Link Merkezi’ni bölge televizyonlarının hizmetine sunmaktan onur duyduklarını belirterek global bir uydu operatörü olma yolunda çok önemli bir adım daha atıyoruz.” dedi. 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Almanya’dan sonra 3.sü Tiflis’te açılan yurt dışı TV Up-Link Merkezi’nden, Gürcistan’ın Maestro Tv, Gds, İmedi Tv, Rustavı 2, Adjara Tv, Tv25, Rtr Planeta ve Russıa 24 kanalları; Türksat 3A, 11472Mhz H, SR: 23450 FEC: ¾ paket yayın frekans bilgilerine göre yayın yapacak. 

Tiflis’teki Teleport ve Headend sisteminin hizmet vermeye başlamasıyla birlikte Kafkasya bölgesindeki diğer TV yayınlarının da Türksat uydularını kullanarak Türkiye ve Avrupa’dan izlenebilmesi sağlanmış oldu.

Top Post Ad

Below Post Ad