Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

AYDA 9 TL YE TİVİBU FIRSATI

Benim de dopdolu internetim olsun ama ne ödeyeceğimi baştan bileyim diyenlere kaçırılmayacak fırsat! Fiber limitsiz internet her şey dahil ayda 49,90TL. Üstelik 9 TL'den başlayan TİVİBU paket seçenekleriyle! 

Kampanya 29 Şubat 2016 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan altyapısı ve teknik donanımı yeterli olan yeni bireysel müşterilerimiz 24 ay Taahhüt vererek yararlanabilir. Her bir abone bu kampanyadan sadece bir defa yararlanabilecektir. 

TİVİBU paketleri TİVİBU Her Yerde Kampanyası kapsamında satılan paketlerdir. İnternet ve TİVİBU kampanyalarından ayrı ayrı faydalanılabilir. Daha önce TTNET İnternet abonesi olan ve abonelik iptali yapan aboneler, iptal tarihinden sonraki ilk 3 ay içinde tekrar TTNET abonesi olmaları durumunda bu kampanyadan yararlanamazlar. 

Abone, teknik olarak mümkün olması halinde kampanya kapsamındaki Taahhüt süresi boyunca kampanyaya dâhil olan her bir hizmet için aylık yürürlükteki ücreti daha yüksek pakete/paketlere geçiş yapma hakkına sahiptir. 

Ancak, elde ettiğiniz indirim bedeli geçiş tarihinizden itibaren yeni paketinize göre güncellenecek ve taahhüdünüzü ihlal etmeniz halinde tarafınızdan tahsil edilecek indirim bedeli bu kapsamda hesaplanarak faturanıza yansıtılacaktır. 

Belirtilen durumların haricinde yapılan değişiklikler kampanya iptali ve Taahhüt ihlali olarak değerlendirilecektir. Abone kampanya süresi içerisinde kampanyaya dâhil olmayan hizmet/paketlere geçemeyecektir. Aksi takdirde bu durum kampanya iptali ve Taahhüt ihlali olarak değerlendirilecektir. 

Kampanya kapsamında doğan damga vergisi ücreti bir defaya mahsus olmak üzere TTNET Abonesinin ilk faturasına yansır. Kampanya kapsamında ücretsiz modem verilmeyecek olup abone dilerse taksitli modem kampanyasından yararlanarak 1 adet Kablosuz Modem alabilecektir. 

TTNET FİBERNET Paketlerinde, FTTH altyapısında hizmet alan aboneler için HGW modem abonelerin kullanımına ücretsiz sunulacaktır.daha fazla detay tivibu web sitesi turktelekom grup mağazalarında
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad