Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

SURVİVOR 2016 NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Yapımcılığını ve Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2016'da kadrolar yavaş yavaş şekilleniyor. Survivor 2016 ne zaman başlayacak? merak edenler için ayrıntılan netleşti. Programın reklamı ekrana gelen Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler’in yayın tarihi belli oldu. İşte yayın tarihi ve ayrıntıları.

TV8 ve Acun Medya’nın uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü Survivor 2016 yarışmasının yayın tarihi kesinleşti. Milyonalarca kitlenin merakla beklediği Survivor'da gönüllüler için başvurular Acun Ilıcalı'nın sitesi ve TV 8'nin resmi sitesinde devam ediyor. 

Bu yıl geçen senelere göre daha erken bir tarihte ekrane gelecek olan Survivor 2016, 7 Şubat 2016 Pazar akşamı TV8’de başlayacak. Survivor 2016’nın çekimleri 3 Şubat’ta başlayacak. Merakla beklenen programın ekran macerası ise 7 Şubat Pazar akşamı başlayacak ve geçen senelere göre daha uzun süre ekranlarda olacak. 

SURVİVOR 2016’DA KİMLER YARIŞACAK? 
Survivor 2016’nın Acun Medya tarafından açıklanan ilk üç ünlü yarışmacısı Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül ve oyuncu Yunus Günce olmuştu. 

Önümüzdeki günlerde yarışmacı kadrosunun kesinlik kazanacağı Survivor için bir çok ünlü ismin adı geçiyor. Yılmaz Morgül Survivor 2016’da yarışacak. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın önemsidiği programlardan biri olan Survivor'da hayatta kalma mücadelesi ve yarışmacılarında hırsı ön plana çıkıyor. 

“Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz ve Yılmaz Morgül Survivor 2016 kadrosuna dahil oldu. 

 Daha önce isimleri duyulan ünlü isimlerden arasında Sinan Engin ve Seda Sayan’ın oğlu olan Oğulcan Engin ise 2016 Survivor Ünlüler kadrosundan yer alacak. 

Fenerbahçe’nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan Tepe, Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesiyle milyonların sevgilisi haline gelen oyuncu Kerem Bürsin, Elveda Rumeli ile popüler olan Tolgahan Sayışman’ın Survivor 2016 kadrosunda olacağı düşünülüyor. 

Survivor'un 2016 sezonunda yarışacak ünlü isimler arasında Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara'yı kadroya alan Acun Ilıcalı, Ayrıca ünlü oyuncu ve sunucu Yunus Günçe'yi de Twitter hesabından duyurdu.milliyet

Top Post Ad

Below Post Ad