Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

SEAGATE SSD SANİYEDE 10 GB VERİ TAŞIYOR

Hızın neredeyse her şey demek olduğu bilişim dünyasında elbette geniş çaplı verileri çok hızlı taşımak imkansız gibi bir şey. 

Fakat, Seagate tarafından hazırlanan ve halihazırda üretim aşamasında olduğu söylenen bu katı hal sürücüsü (SSD) modeli en büyük verileri bile muazzam bir hızla transfer edebiliyor. 

Bu yaz kullanıma sunulması beklenen söz konusu SSD'nin saniyede 10 GB'lık bir veri taşıyabildiği belirtiliyor. Bu da, daha önce Samsung tarafından piyasaya sürülen ve bu alandaki rekoru elinde tutan SSD'yi bir hayli aşan bir değer. Fakat bu çarpıcı bilginin dışında ne yazık ki Seagate'ten söz konusu ürüne dair daha fazla bir detay edinmek şu an için mümkün değil. 
Örneğin cihazın ortalama okuma/yazma hızının ne olduğu büyük bir merak konusu. Diğer yandan şunu da belirtmeden geçmeyelim: Bu inanılmaz hızlı sürücü aslında büyük bir çoğunlukla veri merkezlerini ve özellikle de görevlerini yerine getirmek için yüksek hıza ihtiyaç duyan merkezleri hedef alıyor. 

Bir anlamda Open Compute Project için de özel olarak tasarlanmış bir sürücü olan bu modelin oldukça yüksek bir fiyat etiketi olacağını tahmin etmek zor değil.hurriyet.

Top Post Ad

Below Post Ad