Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

XİAOMİ REDMİ 3 PRO TANITILDI

Çin’in Apple’ı olarak söz edilen Xiaomi geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni amiral gemisi Mi5’in ardından şimdi ise Redmi 3 Pro modeline resmiyet kazandırdı. 

Fiyat performans canavarı diyebileceğimiz Redmi 3 Pro, fiyatıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi Redmi 3 Pro Özellikleri Çin’in efsanevi markası Xiaomi’nin yeni bombası Redmi 3 Pro, bir Xiaomi ürününde her zaman olduğu fiyatına göre oldukça iddialı özelliklerle karşımıza çıkıyor. 5 inç büyüklüğünde HD ekrana sahip olan Xiaomi Redmi 3 Pro, 64 bit destekli Snapdragon 616 işlemci kullanıyor. 
Adreno 405 GPU’nun eşlik ettiği Redmi 3 Pro, 3 GB LPDDR3 RAM kullanıyor. Arttırılabilir 32 GB dahili depolama alanının yer aldığı Redmi 3 Pro modeli, 13 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip. Devasa bir bataryanın yer aldığı Redmi 3 Pro tam 4100 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip. 

Android 5.1 Lollipop üzerinde çalışa MIUI 7 arayüzüne sahip olan Redmi 3 Pro, LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS/A-GPS microUSB 2.0 ve parmak izi okuyucuya sahip. 

Çin’in dışında Hindistan’da da satışa sunulacak olan Xiaomi Redmi 3 Pro, 140 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın Avrupa pazarına girip girmeyeceği konusunda ise bir bilgi mevcut değil.shiftdelete

Top Post Ad

Below Post Ad