Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

4K EKRANLI GALAXY X GELİYOR

Samsung'a yakınlığı ile bilinen ve daha önce de tutarlı sızıntılarla karşımıza çıkan Sammobile, şimdi de şirketin 2017 için yol haritasını sızdırdı. 

Buna göre şirket önümüzdeki yıl 'amiral gemisi' olarak tanımlanabilecek tam 5 adet telefon çıkaracak. Bildiğiniz gibi normal şartlarda Galaxy S serisine ait iki modelle blrlikte bir yeni Note telefonu görüyorduk. 

Dedikodular doğru çıkarsa Samsung önümüzdeki yıl 5 amiral gemisi birden çıkaracak. Yılın ilk yarısında Galaxy S8 ve Galaxy S8 Edge, ikinci yarısında ise Galaxy Note 7 ve Galaxy Note 7 Edge. Peki 5. telefon ne olacak? 
Katlanabilir telefon Galaxy X! Samsung'un uzun süredir katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyor. Sızan yol haritasına göre nihayet bu telefon Samsung Galaxy X adıyla 2017 yılında tüketicilerle buluşacak. 

4K ekran çözünürlüğü sunacak olan telefon, katlanabilir yapısıyla şu ana kadar gördüğümüz akıllı telefonlardan oldukça farklı olacak. Tabii ki şu anlık bunun dışında cihazın kullanacağı işlemci veya diğer teknik detaylarıyla ilgili henüz bir bilgi yok. Bakalım sızan yol haritası bu şekilde gerçeğe dönüşecek mi.Shiftdelete

Top Post Ad

Below Post Ad