Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

GARANTİ UGİ SESLİ KOMUT İLE BANKACILIK

Garanti ugi yeni iletişim platformu, birbirinden uzak gibi görünen fakat birlikte geliştiklerinde anlam yaratan iki değer olan teknoloji ve insani değerler üzerine konumlandırdı. 

Garanti Bankası olarak, ancak bu iki değerin birbirinden beslenerek şekillendiğinde iyi bir geleceğe doğru yol alacağımıza inanıyoruz. 

Yeni iletişim platformu, Garanti’nin yenilikçi ve teknolojideki öncü rolüne dikkat çekiyor, her zaman müşterisinin yanında olduğunu ve onlara finansal ihtiyaçlarında yalnız olmadıklarını hissettirmeyi amaçlıyor. 

20 yıl önce bankacılık ihtiyaçları için şubelere giderken, hayatımıza çağrı merkezleri girdi. Sonra internet geldi ve internet aracılığıyla bankayla ilişki kuruldu. 

Bunu geçtiğimiz yıllarda cebe gelen internet ile Cep Şubesi takip etti. Bugünlerde artık Garanti’de, cep telefonuyla sesle paranızı yönetmeniz bile mümkün. Gelecekte yapay zeka sayesinde daha pek çok yeni bankacılık hizmetinin hayatımızda yeri olacağını öngörebiliyoruz. 

Tam da bu öngörünün bir yansıması olarak garanti iletişim platformunda kullanıcılara tanıştırdığı yeni kahramanı Ugi, Garanti’nin DNA’sında olan teknolojiyi ve yenilikçiliği yansıtıyor. 

Ugi, hayatın içine karışarak insanlara kulak kabartıyor, finansal konularda ihtiyaçları olanları anlayarak Garanti’nin onlara uygun çözümlerini sunuyor.

Top Post Ad

Below Post Ad