Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

HİSENSE 75M7900 4K HDR TV

2010 yılından bu yana ülkemizde operasyonlarda bulunan dünyanın en büyük televizyon üreticilerinden Hisense, EURO 2016'da büyük ve yüksek çözünürlüklü ekranda maç keyfi yaşamak isteyenlerin aklını çelecek bir LCD TV duyurusu gerçekleştirdi. 


75M7900 model numarasına sahip televizyona 75 inç büyüklüğünde 4K Ultra HD çözünürlüklü LCD panel eşlik ediyor. Son dönemde TV’lerde görmeye alıştığımız HDR (Yüksek Dinamik Aralık) teknolojisine sahip televizyonun dikkat çeken bir diğer noktası ise fiyatı. 

 Polaroid büyük ekranda maç keyfi yaşamak isteyen kullanıcıları hedefleyen yeni bir 4K Ultra HD... 10-bit sinyal işleme motoru kullanılan 75M7900, HDR teknolojisi sayesinde daha yüksek parlaklık, daha yüksek kontrast ve daha canlı renk gösterimi sağlayabiliyor. 

3D Özelliği Unutulmamış Hisense, dev ekranlı televizyonda 3D özelliğini unutmuş değil. Televizyon 2D görüntüleri aynı anda 3D’ye çevirebiliyor. Dört çekirdekli Cortex-A17 tabanlı bir işlemciden güç alan TV’de iki adet HDCP 2.2 ve iki adet HDMI 2.0a olmak üzere toplam dört adet HDMI girişi kullanılıyor. 

Yüksek hızda veri akışı için üç adet USB 3.0 girişine de yer verilen 75M7900’da ayrıca kulaklık girişi ve SoundBar ses sistemi eklemek için optik bağlantı noktası yer alıyor. Dahili web tarayıcısının yer verildiği televizyonda Anyview Cast ve Anyview Stream aracılığıyla akıllı telefon, tablet ya da bilgisayarlar üzerinden içerik paylaşımı mümkün kılınıyor. 

Netflix’in 4K içeriklerine de destek sunan LCD televizyonda ayrıca dahili medya oynatıcısı yer alıyor. Hisence’ın ilk olarak İngiltere’de satışa çıkardığı televizyon için 3.299€ fiyat belirlendi.shiftdelete
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad