Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Samsung Gear Fit 2 raflara çıkıyor

Samsung’un giyilebilir cihaz pazarındaki önemli oyuncusu Gear Fit, geçtiğimiz aylarda devam modeline kavuşmuştu. 

Önemli özelliklerle güncellenen Gear Fit 2, ülkemizde de raflarda görünmeye başladı.  

Gear Fit 2 Gear Fit 2, önceki nesle göre önemli özelliklere sahip. Gear Fit 2 modelinde 1.5 inçlik 216x432 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED dokunmatik ekran yer alıyor. 

Önceki nesle göre ekran küçülmüş ancak biraz daha kenarlara doğru büyümüş ve piksel başına yoğunluk değeri artmış. İlk nesil biraz daha çubuk şeklinde görünüyordu. 
1GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemcinin güç verdiği Gear Fit 2, 512MB RAM ve 4GB kapasite ile geliyor. IP68 sertifikası ile su altında 1.5 metreye kadar 30 dakika kullanılabilen cihaz, nabız ölçer sensörünü de unutmamış. Cihazda en önemli özellik GPS entegrasyonu. 

Artık gidilen mesafe, koşulan güzergah gibi bilgiler telefona bağımlı olmadan elde edilebiliyor. Tizen OS işletim sistemi ile, saat üzerinde minik harita eklentilerini görüntüleyebilmek de mümkün. Ayrıca ilgili sekmeler artık daha fazla bilgi gösterimi yapıyor. 

Yine gelen arama ve SMS gibi uygulamalardan bildirimler ekrandan görülebiliyor. 200mAh kapasiteli bataryası, önceki nesilde 3-4 gün kullanım süresi sunuyordu ancak GPS etkisi nedeniyle bu süre 1-2 güne kadar düşecek gibi duruyor. Gear Fit 2 için belirlenen fiyat 599TL.donanımhaber

Top Post Ad

Below Post Ad