Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

KAVİSLİ EKRAN MODASI DİZÜSTÜ BİLGİSAYARLARA DA SIÇRADI

Acer Predator 21 X , dünyanın ilk kavisli ekrana sahip dizüstü bilgisayarı konumunda. IFA 2016 fuar kapsamında duyurulan Acer Predator 21 X, 21 inç ekran boyutunda 2560 x 1080 çözünürlük sunuyor. 

Model, Intel'in dün itibarıyla resmi olarak lanse ettiği 7. jenerasyon Kaby Lake işlemcisinden gücünü alıyor. İçerisinde SLI yapılmış çift GeForce GTX 1080 ekran kartının yer aldığı Acer Predator 21 X'i soğutmak da önemli olduğundan dizüstü bilgisayarın hemen atlında toplam 5 adet fan yerleştirilmiş. 

Bunlardan üçü çok ince metal AeroBlade fan kullanıyor. Acer Predator 21 X, direkt olarak oyunculara hitap ettiği için klavyesi de birçok rakibinden farklı. 
Tam boyutlu Cherry MX anahtara sahip bir mekanik klavye ile gelen dizüstü bilgisayar, sol tarafta makro tuşlarını da oyuncuların kullanımına sunmuş durumda. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa çıkacak Predator 21 X'in fiyatı ise henüz bilinmiyor. 

Ancak modelin oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip olacağını bilmek için kâhin olmaya gerek yok diye düşünüyoruz. ShiftDelete

Top Post Ad

Below Post Ad