Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

LG'NİN 20 BİN DOLARLIK DEV 4K OLED TELEVİZYONU SATIŞTA

Son dönemin popüler televizyonları OLED TV'ler hayatımıza girmeye başladı ancak LG'nin bu OLED TV'si neredeyse lüks bir araba kadar pahalı. 

Son günlerde oldukça popüler olan OLED ekran teknolojisiyle üretilen televizyonlar, hem daha düşük güç tüketimi hem de daha net ve keskin görüntü sunmalarıyla LG başta olmak üzere birçok televizyon üreticisininin tercihi olmuş durumda. 

 Yoğun ilgi gören OLED TV'lerini genişleten LG, üst seviye OLED TV'lerini de satışa sunmaya başladı. Şirket CES ve IFA fuarlarında tanıttığı en lüks televizyonlarından dev ekranlı OLED TV'yi tüketicilerle buluşturuyor ancak fiyatı biraz tuzlu. 

 77 inçlik bir ekranıyla evde sinema deneyimi yaşatmayı hedefleyen LG'nin yeni 4K çözünürlüklü OLED TV'si 20.000 dolar fiyat etiketiyle tüketicilerin beğenesine sunulacak. 

Ayrıca HDR görüntü desteği de bulunan televizyon webOS 3.0 işletim sistemiyle çalışıyor ve daha iyi bir ses deneyimi için harman / kardon ile geliştirilmiş bir hoparlörü bulunuyor. 

LG'nin üst seviye elektronik ailesi LG Signature adı altında satılan cihazın ülkemize gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil. 

Açıkçası her ne kadar televizyon harika olsa da maddi durumu elverişli kişilerin bile bu fiyat segmentinde ne kadar tercihi olur bilemiyoruz, yine de bu televizyona bütçe ayırabilecek kişiler için harika bir çözüm.webtekno
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad