Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

SONYDEN DANİEL CRAİG'E JAMES BOND ROLÜ İÇİN ÇILGIN TEKLİF

James Bond serisinin son filmi Spectre’nin ardından bir daha 007 olmak istemediğini açıklayan Daniel Craig’in geri dönmesini isteyen Sony, ünlü oyuncuya oldukça astronomik bir teklifte bulundu. 

Sinema dünyasının en ünlü serilerinden James Bond’un sekizinci 007 ajanı olan 48 yaşındaki İngiliz oyuncu Daniel Craig, 2015 yılında yayınlanan Spectre filminden sonra bir daha asla bu rolde oynamayacağını net şekilde dile getirmişti. 

Sony Pictures ise performansı ve oyunculuğuyla sinemaseverlerin beğenisini toplayan, ayrıca 007 rolünün hakkını vermeyi başaran Craig’i ikna edebilmek için girişimlere başladı. 

Radar Online’da yer alan ve ismi açıklanmayan, güvenilik kaynaklara dayandırılan habere göre Sony’nin 2 yeni James Bond filmi için Daniel Craig’e 150 milyon dolar (450 milyon TL) teklifte bulunduğu iddia ediliyor. 

Ünlü oyuncuyu tekrar beyazperdede görmek için kesenin ağzını iyice açan yapımcıların tahmin edebileceğiniz gibi bir B planı da mevcut. 

Eğer Craig teklifi kabul etmezse yeni 007 adayları arasında Michael Fassbender, James Norton, Idris Elba, Charlie Hunnam, Tom Hiddleston, Luke Evans, Jamie Bell ve Aidan Turner gibi isimler geçiyor. Bakalım 2018'de vizyona girmesi planlanan yeni filmde Sony başarılı oyuncuyu ikna edebilecek mi…donanimhaber

Top Post Ad

Below Post Ad