Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

UYDU OPERATÖR CEOLARI İSTANBULDA

Dünyanın dev uydu şirketlerinin CEO'ları, Kasım ayının son iki günü İstanbul'da olacak. Türkiye'den de önemli CEO'ların katılacağı etkinlikte, uydu-uzay piyasalarına Türkiye’den yön verilmeye çalışılacak.
Dünya ile uzay arasında 100 milyar dolarlık köprü kuran 7 CEO, 29-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul'a geliyor.

dünya uydu-uzay piyasalarının devlerini ağırlamaya hazırlanan ve Smart Connections temasıyla düzenlenecek olan 2. Global Satshow, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak. Toplam piyasa değeri 100 milyar doları bulan dünyanın dev uydu şirketlerinin CEO’larına, Türkiye'den de Turkcell, Vodafone, Türksat gibi kurumların CEO'ları da katılacak.

 Global Satshow CEO Summit, dünyaca ünlü iismleri, dünya uydu-uzay piyasalarına Türkiye’den yön vermek üzere “Global ve Bölgesel Uydu Operatörleri Arasında Gelecek İşbirlikleri” başlığı altında toplayacak. KATILIMCILAR Medyacity'nin organize ettiği etkinlikte; uydu operatörleri, uydu endüstrisi, uzay teknolojileri, canlı yayın, mobilite ve 5G, şeylerin interneti (IoT) başlıkları olacak.

Ayrıca, etkinlik çerçevesinde Global CEO Summit’in dışında dünya çapında karar mercilerinin katıldığı oturumlar, üst düzey yönetim seviyesinde yuvarlak masa toplantıları planlanıyor. Bu toplantılar, Mars One CEO’su Bas Landorp’tan Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu’na sektöründe lider şirketlerin CEO’larını ağırlayacak. 50’den fazla ülkeden 200’den fazla katılımcının davetli olduğu fuarı, 10 binden fazla ticari ve sektör profesyonelinin de iki gün süresince ziyaret etmesi bekleniyor.ntv

Top Post Ad

Below Post Ad