Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

VODAFONE FİLBOX KAMPANYASI

Vodafone Süpernet, Filbox HD Platformu ile bir arada. Yüzlerce ulusal ve yerel kanala ek, yılda en az 1.000 film, 25 dizi, belgeselden spora 19 premium kanal ayda sadece 64,90 TL’den başlayan fiyatlarla!
Kampanya, Vodafone Süpernet'e 24 Aylık abonelik taahhüdü verilmesi durumunda geçerlidir. Kampanya tanıtımında belirtilen aylık 64,90TL’den başlayan fiyatlara, hem ayda 15 TL’lik Filbox uydu alıcısı taksiti, hem de ayda 49,90 TL’den başlayan internet tarife ücretleri dahildir. 
Kampanyaya dahil olan abonelere 24 ay boyunca Filbox’ın premium kanalları hediye edilecektir. Filbox TV hizmetinden faydalanarak premium kanallara erişebilmesi için Filbox’ın 0850 225 0990 numaralı müşteri hizmetlerini araması ve Vodaofne Net tarafından sağlanacak aktivasyon kodunu Filbox müşteri hizmetlerine ileterek, hizmetini aktive ettirmesi gerekmektedir. 

Abonenin hizmetten yararlanabilmesi için Filbox’la sözleşme imzalaması gerekmektedir. Filbox, kampanya süresince TV hizmetindeki kanal ve içerikleri istediği şekilde değiştirme hakkına sahiptir. 

Filbox TV hizmeti ilgili konularda Abonenin Filbox müşteri hizmetleriyle temasa geçmesi gerekmektedir. Aktivasyon işlemleri 0850 2250990 No’lu Filbox çağrı merkezinden yapılmaktadır. 

Kampanyanın taahhüt süresi içerisinde iptali veya kampanyanın 24 aylık taahhüt süresinin sonunda, hediye edilen Filbox’ın premium kanallarına erişim de iptal edilecek olup, Abonenin Filbox’ın premium kanallarını izlemeye devam etmek istemesi halinde Filbox ile iletişime geçmesi gerekmektedir.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad