Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

PIRELLI DEN DÜNYADA BİR İLK

Pirelli, iş uygulamalarını iyileştirmeyi öğrenmek ve mevcut müşteri ağında marka farkındalığını artırmak amacıyla dünyadaki ilk lastik mağazasını Los Angeles’ta açtı. 

Pirelli dünyadaki ilk lastik mağazasını sinema, otomobil tasarımı, teknik yeniliğin küresel merkezi, moda ile sanatın odak noktası Los Angeles’ta açtı. 

Prestij ürün ve servislere odaklanan ilk lastik mağaza açılışına çok sayıda kanaat önderi ve ünlü isim de katıldı. P Zero World’ün dikkat çeken özellikleri arasında özel servis, teknolojik açıdan gelişmiş danışmanlık ve müşteri destek, günümüzün en güzel süper otomobillerini gösteren simgeleşmiş The Cal- Pirelli takvimi çerçevelerinden ilham alan şık, konforlu bir ortam ile Pirelli’nin en yüksek performanslı ve ultra yüksek performanslı lastikleri yer alıyor. 

P Zero World, Pirelli’nin, küresel pazarın geri kalanından daha yüksek bir hızla gelişen ve özelikle ABD’de 2016 yılında yüzde 11 büyümesi beklenen premium segmentin de dahil olduğu dünyanın en hızlı büyüyen spor otomobil, lüks ve özel imalat otomobiller segmentine odaklanan prestij stratejisinde yeni bir aşamayı temsil ediyor. 

Bu strateji, Pirelli’ye lüks ve çok lüks otomobiller için orijinal ekipman alanında mutlak bir liderlik verirken, İtalyan grubun teknisyenleri tarafından otomobil üreticilerinin kendi araştırmacılarıyla işbirliği içerisinde her bir özel model için birebir geliştirilen ‘mükemmel uyum’ felsefesi sayesinde yaklaşık yüzde 50’lik bir pazar payına sahip. 

Prestij pazar yaklaşımına uygun olarak, P Zero World, dünyada en yüksek lüks ve spor otomobil yoğunluğunun yaşandığı Los Angeles’ta lastik mağazası konseptine radikal bir yeni tanım getiriyor. 

Bu yeni mağaza, bir lastik değiştirme merkezi olmasının ötesinde otomobil tutkunlarına motor sporları dünyasını tepeden tırnağa deneyimleme olanağı da tanıyor. 

8.000 feet karelik bu alanda ayrıca sanatsal perakende tasarımı kullanılıyor ve lastik değişimi için üç servis alanı, bir espresso barı ve en iyi lastiklerle ilgili sorulara yanıt verecek kişisel bir danışmanın bulunduğu ve Pirelli’nin tüm ürünlerinin sergilendiği lüks bir ‘bekleme alanı’ da yer alıyor. 
Ziyaretçiler ayrıca, Pirelli’nin motor sporları tarihi, orijinal donanım ortaklıkları, Pirelli Takvimi ve eski reklamlarının da tamamen bir LA tarzında sunulduğu mağazada markayı baştan aşağı deneyimleme imkanına da sahip oluyor. 

 Bu yeni mağazanın konsepti, dünyanın farklı noktalarında kurulacak olan diğer Pirelli prestij lastik mağazalarına da model oluşturuyor ve diğer mağazaların yerleri de aynı Los Angeles belirlenirken olduğu gibi en gelişmiş coğrafi pazarlama araçları kullanılarak kararlaştırılacak. Paul Hembery: “Perakende Lastik Sektöründe Çığır Açacağız” 

P Zero World, aynı adını aldığı simgeleşen ve motor sporlarının zirvesini temsil eden Formula 1 araçları için özel olarak geliştirilen P Zero lastikleri gibi perakende lastik sektöründe çığır açacağına vurgu yapan Küresel Motor Sporları ve Prestij Projesi Direktörü Paul Hembery, lüks otomobil tutkunlarına doğrudan ulaşan benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçladıklarını söyledi. Paul Hembery şöyle devam etti:

“Prestij otomobillerin yüksek konsantrasyonu gibi ticari açıdan stratejik unsurlarla sunduğumuz servis ve ürünlerin en fazla hitap ettiği kitleyi tam olarak yansıtan tutkulu tüketici ve zevk belirleyiciler ortaya çıkaran heyecan verici ve aktif otomobil kültürünün mükemmel bir birleşimini ortaya koyması nedeniyle Los Angeles, bu projenin lansmanı için mükemmel bir yer seçimi olarak ortaya çıkıyor. 

Bu nedenle, P Zero World’deki perakende satışları yönetecek olan CEC Wheels’ten Claus Ettensberger ile birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Pazar ve hedef kitle bilgisi, yeni girişimimiz için paha biçilemez bir değer.

” Pierluigi Dinelli: “P Zero World Otomobil Kültürüne Yönelik Anlayışımızı Ortaya Koyuyor” P Zero World’ün Pirelli’nin otomobil kültürüne yönelik anlayışımızı mükemmel bir şekilde ortaya koyduğunu belirten Pirelli Lastikleri Kuzey Amerika CEO’su ve Başkanı Pierluigi Dinelli şöyle devam etti:

“Zengin prestij ve özel uygulamalarının yanı sıra çok geniş bir yelpazedeki çok farklı modellerde ‘işaretli lastiklerimizi’ sunarak burada tamamen kendimizi adadığımız bir şekilde müşterilerimize hizmet vermekten heyecan duyuyoruz. 

Her bir otomobil için özel olarak yapılan bu tasarımlar, dünyanın en önemli otomobil üreticileriyle yakın işbirliği yapılarak geliştirildi. 

P Zero World aynı zamanda Pirelli’nin pazara benzersiz yaklaşımını oluşturan yenilikçi ve deneyselliğe derinden bağlı kurumsal kimliğimizin güçlü dışavurumunun da önemli bir parçasını oluşturuyor. Bu yeni girişim, bu konsepti perakendeyi markanın tam merkezine oturtarak çemberi de tamamlamış oluyor.” 

144 yıl boyunca Pirelli, motor sporları, sınıfının en iyisi lastik üretim portföyü, orijinal ekipman uygulamaları, Pirelli Takvimi, moda tasarımı ya da Hangar Bicocca gibi iletişim, sanat ve tasarıma benzersiz, devrim niteliğindeki yaklaşımıyla çok farklı platformlarda öncü olmayı başardı. 

Pirelli markasının kimliği, yüksek teknoloji inovasonu ve cesur sanatsal anlatımın bir birleşimiyle tanımlanarak, markayı lastik sektörünün ötesinde daha geniş iddialı bir yaşam tarzının temsilcisi olarak konumlandırıyor ve bu yaşam tarzı da P Zero World ile vücut buluyor.

Top Post Ad

Below Post Ad