Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

A2 TV ATV NİN KARDEŞ KANALI YAKINDA YAYINDA

Hasret bitiyor, efsaneler yeniden karşınızda! a2 yayın hayatına başlıyor! 

Türk televizyonlarının lideri atv, kurulduğu 1993 yılından bu yana, Türkiye’de özel televizyonculukta, ilkleri başlatan, trendleri belirleyen, kitleleri ardından sürükleyen nice programlara ve efsaneleşmiş dizilere imza attı. 

 'Dizi atv 'de izlenir!' sloganıyla televizyon tarihinin izlenme rekorları kıran dizilerine ev sahipliği yapan atv, yeni kanalı a2 ile özlenen dizilerini yeniden izleyicilerin evlerine getirerek geçmişten geleceğe bir köprü olacak, 

içinizi ısıtacak ve yüzünüzde bir tebessüm bırakacak. Efsane dizilerin yanı sıra seyircileri ekrana kilitleyecek futbol maçlarının da yer alacağı a2'den gözünüzü ayıramayacaksınız! 

Ziraat Türkiye Kupası grup maçları, tüm coşkusuyla Türkiye'nin yeni kanalı a2' de... Kültürel değerlerimizden yola çıkarak kimi zaman eğlenceli, kimi zaman ise duygusal bir anlatımla hikâyesini izleyicilerine aktaran atv 'nin efsane dizileri yeniden ekranlara geliyor! 

Ezel, Elveda Rumeli, Hatırla Sevgili, Bir İstanbul Masalı, Avrupa Yakası, Çocuklar Duymasın, Asmalı Konak, Selena, Adanalı… Ve daha fazlası! Efsane aşklarıyla Bahar ile Seymen'i; bitmek tükenmek bilmeyen atışmalarıyla Taş fırın erkeği Haluk ile personel müdürü Meltem'i; Sütçüoğlu apartman sakini Burhan Altıntop'u ve özlediğiniz bütün diğer karakterleriyle yayınlandıkları sezon boyunca izleyicileri ekrana kilitleyen diziler a2 'de!' 

En sevdiğiniz dizileri tadını çıkararak izleyeceğiniz televizyonun yeni rengi a2 çok yakında sizlerle!sabah

Top Post Ad

Below Post Ad