Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

FİLBOX ESKİ UYDU ALICISINI GEİRENE 50 TL İNDİRİM

Kampanya kapsamında eski uydu alıcısını getirenler 50TL indirimle 12 ay içerikli Filbox HD uydu alıcısı veya 12 ay içerikli 30TL indirimle Filbox Cam Modüle sahip olabilecektir. 

Kampanya başvuru ve aktivasyon işlemleri Filbox çağrı merkezinden ve yetkili bayilerinden yapılmaktır. Kampanyada uydu cihazlarının değişimi kampanya katılımının yapıldığı yetkili satış noktalarından yapılacaktır. 

Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. Filbox aboneliği sona erdiğinde, 119 TL ödeyerek 12 ay boyunca Filbox içeriklerini izlemeye devam edebilirsiniz. 0850 225 09 90 No’lu Filbox çağrı merkezimizi arayarak yenileme işleminizi yapabilirsiniz. 

aktivasyon işlemleri ürünü satın aldığınız Filbox bayilerimizden yada 0850 2250990 No’lu Filbox çağrı merkezinden ücretsiz olarak yapılmaktadır. 

Filbox içerik hizmetinin tüm vergiler dahil bir yıllık tavsiye edilen fiyatı Filbox uydu alıcısı dahil 269TL, Cam modül dahil 169TL'dir. 

Kampanyadan kapsamında çalışır durumdaki eski uydu alıcısını getirenler için, 1 yıl içerik hizmeti ile birlikte Filbox HD uydu alıcısında 50TL, Filbox Cam Modülde 30TL indirim sağlanacaktır. 

Kampanyadan faydalanabilmek için değişim yapılacak eski cihazın çalışır durumda olması ve kampanya katılımının yapıldığı yetkili satış noktasına teslim edilmesi gerekmektedir
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad