Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

O SES YUNANİSTAN BAŞLADI

O Ses Yunanistan için geri sayım başladı. Yarışmacıların ve jürinin büyük çekimesine sahne olan şarkı yarışması, O Ses Yunanistan olarak Yunanistan'da çekimlere başladı. 

 O Ses Yunanistan çekimlerinin başladığını Acun Ilıcalı, İnstagram paylaşımı ile takipçilerine duyurdu. Uzun yıllardır yurtdışı projeleri için çalışmalarını sürdüren Acun Medya, Yunanistan'da O Ses Yunanistan için çekimlere başladı. 

İddialı isimlerin sahnede performansını sergilediği ve jürinin keyifli çekişmeleri Türkiye'den sonra Yunanistan'da O Ses Yunanistan ile ekranlara gelecek. Sevindiren haberi Acun Ilıcalı ve Esat Yontunç, İnstagram sayfalarından yaptıkları paylaşımla duyurdu. 

'O Ses Yunanistan hayırlı olsun' notuyla fotoğraf paylaşan Acun Ilıcalı, The Voice of Greece ismi ile Yunanistan'da yayınlanacak olan yeni programın çekimlerinin ilk gününde setteydi. O Ses Yunanistan Yarışmanın jüri üyelerinden biri olan Elena Tsagkrinou da Acun Ilıcalı ile birlikte yer aldığı fotoğrafı paylaşarak mutlu haberi takipçileri ile paylaştı. 

O Ses Yunanistan jürisi Elena Tsagkrinou, paylaştığı fotoğrafın altına 'Acun Ilıcalı ve ekibiyle beraber olmaktan son derece mutluluk duyuyorum.' mesajını yazdı.acunn

Top Post Ad

Below Post Ad