Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

WESTWORLD DÜNYA BU DİZİYİ KONUŞUYOR

Yayınlandığı günden itibaren dünyada büyük olay olan, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dünya genelinde ilgi çeken ve 11.7 milyon izleyiciye ulaşmayı başaran Westworld dizisi sosyal medyayı da sallıyor. 

Peki ama Westwold'un konusu ne, oyuncuları kimler. İşte yeni trend Westworld hakkında kısa bilgiler. HBO’nun yeni bombası, ‘Lost’tan bildiğimiz J.J. Abrahms’ın yeni dizisi Westworld dünya genelinde büyük bir başarı yakaladı. 

Son iki bölümüyle sosyal medyada büyük ilgi uyandıran Western ve bilimkurgu karışımı olan dizinin yapımcısı, Jurrasic Park’ın yaratıcısı Michael Crichton. İlk sezonunda 100 milyon dolar gibi bir rakamla yayınlanmaya başlayan dizi, aslında 1973 yılındaki orijinal filmin uyarlaması. Bu film daha sonra ‘Futureworld’ ve ‘Beyond Westworld’ adıyla yeniden dizileştirildi ancak ilgi görmedi. 
Hikayesinde; kovboyların yer aldığı bir parkta yaşayan insan görünümlü robotların yer aldığı ve zenginlerin eğlenmek için gittikleri Westworld’ün setine gerçekten girmek istiyorsanız ödemeniz gereken bedel 40 bin dolar. Amerika’da HBO kanalında ekrana gelen dizi Lisa Joy ve Jonathan Nolan tarafından uyarlanıyor. 

 Hikayenin dizi versiyonunda Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright ve Tessa Thompson gibi ünlü oyuncular rol alıyor. Sevilen dizinin geleceği uzunca bir süredir belirsizliğini koruyordu. 

Sonunda HBO cephesinden müjdeli haber geldi. Westworld’ün ikinci sezonuyla ekrana döneceği açıklandı. İlk sezondaki bölümler şimdiye kadar ortalama 11.7 milyon izleyiciye ulaşmayı başardı. 

Ancak yeni sezonun başlama tarihi 2018. Final 4 Aralık’ta olacak. Dizinin IMDb puanı 9.1 Oldukça yüksek bir puana sahip olan Westworld IMDb'nin en popüler 100 dizi listesinde de ilk üçte yer alıyor.ntv

Top Post Ad

Below Post Ad