Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Discovery kanalları TurkcellTV+’ta

Kişisel televizyon platformu Turkcell TV+, yeni yıla özelzengin içeriğini artırmaya devam ediyor.

Discovery’ninprestijligerçeğe dayalı Discovery Channel HD, Animal Planet HD, DiscoveryScienceHD kanallarının yanı sıra zengin spor içeriklerinin adresi Eurosport 1 HD ve Eurosport 2 HDkanallarını platformuna ekleyen Turkcell TV+ yeni yıla yeni kanallarla giriyor. 

Turkcell’in televizyon, bilgisayar veya mobil cihazlardan izlenebilen kişisel TV platformu Turkcell TV+, dünyaca ünlü kanalları kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. 

Turkcell TV+, küresel başarı kazanmış kanallarıyla seçkin içerikler sunan Discovery Networks Grubu’na aitDiscovery Channel, Animal Planet, DiscoveryScience, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarını platformuna ekledi. 
Her an her yerden TV keyfi sunan Turkcell TV+, yüzlerce film, spor, belgesel, çocuk ve haber kanalını kullanıcılarıyla buluşturuyor. 

Turkcell TV+, “Kayıt Etme” özelliği ile programlarıistenilen zamanda ve istenilen yerde izleme fırsatı verirken, “Geriye Alma” özelliği sayesinde kaçırılan içerikleri izleyicisine sunuyor. Uygulamayı yükleyen kullanıcıların ilk ay ücretsiz deneyimleyebildiği TV+, herkesin kullanımına açık olup Turkcell’lilereTV izlerken kullanabilecekleri mobil internet paketleriyle birlikte sunuluyor.  

Turkcell TV+’ın yarısı HD olmak üzere toplam kanal sayısı 120’yi aştı 
Discovery’ninDiscovery Channel HD, Animal Planet HD, DiscoveryScience HD, Eurosport 1 HD ve Eurosport 2 HD olmak üzere beş kanalını platformuna ekleyen Turkcell TV+’ınyarısı HD olmak üzere toplam kanal sayısı 120’yi aştı. 

Discovery Channelen yüksek kalitede gerçeğe dayalı, bilgilendiren, ilham veren ve eğlendiren içerik üretirken Animal Planet dünyanın sevilen vahşi yaşam kanallarından biri olarak dikkat çekiyor. 

Bilime odaklanan küresel kanal DiscoveryScience, bilimi günlük yaşantının bir parçası olarak ele alırken Eurosport 1 futbol, bisiklet, motor sporları ve tenis gibi sporları deneyimli yerel yorumcularla günlük olarak canlı yayınlıyor. 

Eurosport 2 ise Eurosport 1’de yayınlanan en iyi etkinliklerin yan müsabakalarını canlı sunuyor.

Top Post Ad

Below Post Ad