Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

HANGARDA KAPIŞMA İLGİYLE İZLENİYOR

İşinin ehli ustaların oluşturduğu Çarkçılar ve Anahtarcılar takımları, “Sanayi Savaşları”ndaellerindeki sınırlı malzemeler ile 24 saat içerisinde yeni bir araç ortaya çıkarmak için kıyasıya yarışmaya devam ediyor.

Her hafta yeni görev ve süprizlerle karşılaşan Çarkçılar ve Anahtarcılar, 11Aralık Pazar günü saat 11:45 tekrarı 20.55 TRT Belgesel’de. Programın bu bölümünde ustalar hünerlerini hangarın yanısıra er meydanında da sergiliyor. 

 Her bölümde, verilen farklı malzemelerle 24 saat içerisinde,yeni bir araç ortaya çıkarmaları istenen ustalar, meslek sırlarını ve işin inceliklerini ekrana taşırken, eldeki kısıtlı malzemeler ve çıkma parçalarla çalışıp ortaya çıkan sürpriz sonuçlar ile seyircileri şaşkına çeviriyor. 
Mesleki birikimleri birbirinden farklı ve her biri işinin ehli ustalardan oluşan Çarkçılar ve Anahtarcılar Sanayi Savaşları’nda becerilerini ve yaratıcılıklarını konuşturmaya devam ediyor. 

Her bölümde sürpriz görevler verilen ekipler, ortaya çıkardıkları sürpriz araçlarla seyirciyi şaşırtırken, seyircide tiryakilik yaratmaya devam ediyor. Anahtarcıları ve Çarkçılar, hünerlerini sergilerken,Halit Bolkan’dangeçer not almak tek hedefleri. 

Belgeselin yapımcılığını Uğur Veli ve Raif İnan, yönetmenliğini Bilal Eroğlu, sunuculuğunu Oto Haber Genel Yayın Yönetmeni Halit Bolkan, seslendirmesini Uğur Taşdemir, proje teknik danışmanlığını İlhan Karaca, metin yazarlığını Özgün Öztürk yapmakta.Sanayi Savaşları11 Aralık Pazar günü Saat 11.45 ve tekrarı ile20.55’te TRT Belgesel’de...

Top Post Ad

Below Post Ad