Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

KABLO TV SİNEMALI İNTERNET PAKETİ

Kampanya 07.12.2016 – 30.06.2017 tarihleri arasında geçerli olacaktır.  Kampanya kapsamında müşteriler Eko Sınırsız/Sınırsız Kablonet tarifelerinden birisine, KabloTV tarifelerine, Sinema paketlerine ve Kabloses paket tarifelerinden birine aynı anda abone olabileceklerdir. 

Kampanya kapsamında 24 ay taahhüt istenecektir. • Kampanyadan otel motel müşterileri dışında, bireysel tarifede olan müşteriler ve resmi kurum ve kuruluşlar faydalanabilir. Kampanya kapsamında, Kablonet aktivasyon (96 TL) ücreti, KabloTV aktivasyon (96 TL) ücreti alınmayacak olup Kabloses Aktivasyon ücreti, müşterinin aktivasyon istemesi durumunda 24 TL olarak ücretlendirilecektir. 

Kampanya kapsamında müşteriler; Analog KabloTV + KabloTV Temel Paket + 25 Mbps’ye kadar 25 GB AKN Eko Sınırsız Kablonet + Vizioon Sinema Paketi + Kabloses Heryöne 100 dakika paketi tarifesine abone olacaklardır. 

Taahhüt süresi boyunca; 25 Mbps’ye kadar 25 GB AKN Eko Sınırsız Kablonet (12,01 TL), KabloTV Temel Paket + Analog KabloTV (14,99 TL), Vizioon Sinema Paketi (12,99 TL), Kabloses Heryöne 100 dakika paketi (ücretsiz) tarifesi 39,99 TL olarak uygulanacaktır. Kampanya kapsamında numara tahsis ücreti (12 TL) alınmayacaktır.  

Kampanya kapsamında müşteriler; KabloTV Üst Paket’e ve Altın Sinema Paketi'ne 5 TL/Ay ödeyerek abone olabileceklerdir.  Müşteri talep ettiği  Kablo TV, Sinema Paketi ve Kablonet tarifelerinden birisiyle kampanya başvurusunu yapabilecektir. 

Müşterinin kampanyaya KabloTV Üst Paket ve/veya Sinema Paketleri ile başvurması durumunda; KablotTV Üst Paket ve/veya Sinema Paketleri, ilk ay kampanyaya katılan tüm abonelere şifresiz sunulması nedeni ile taahhüt cayma bedeli hesabına dahil edilmeyecektir. İlk ay Altın Sinema Paketi ve KabloTV Üst Paket şifresiz olarak kampanyaya giriş yapan tüm müşterilere sunulacaktır. 

Top Post Ad

Below Post Ad