Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Kablotv Sinemalı İnternet Kampanyası

Kampanya 07.12.2016 – 30.06.2017 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanya kapsamında müşteriler Eko Sınırsız/Sınırsız Kablonet tarifelerinden birisine, KabloTV tarifelerine, Sinema paketlerine ve Kabloses paket tarifelerinden birine aynı anda abone olabileceklerdir. 


Kampanya kapsamında 24 ay taahhüt istenecektir.  Kampanyadan otel motel müşterileri dışında, bireysel tarifede olan müşteriler ve resmi kurum ve kuruluşlar faydalanabilir. 

Kampanya kapsamında, Kablonet aktivasyon (96 TL) ücreti, KabloTV aktivasyon (96 TL) ücreti alınmayacak olup Kabloses Aktivasyon ücreti, müşterinin aktivasyon istemesi durumunda 24 TL olarak ücretlendirilecektir.

Kampanya kapsamında müşteriler; KabloTV Temel Paket + Analog KabloTV’ye, 25 Mbps’ye kadar (25 GB AKN) Eko Sınırsız Kablonet tarifesine, Kabloses Her Yöne 100 dakika paketine ve Vizioon Sinema Paket tarifesine abone olacaklardır. 

Kablonet, KabloTV aktivasyon ücretleri alınmayacak olup Kabloses aktivasyonu talep edilmesi durumunda 24TL karşılığında sağlanacaktır.  24 Ay taahhüt istenecektir. 

Taahhüt süresi boyunca; KabloTV Temel Paket + Analog KabloTV + 25 Mbps’ye kadar 25 GB AKN EkoSınırsız Kablonet + Vizioon Sinema Paketi + Kabloses Heryöne 100 dakika paketi tarifesi 39,99 TL/Ay olarak uygulanacaktır.  Kampanya kapsamında numara tahsis ücreti (12 TL) alınmayacaktır.

Top Post Ad

Below Post Ad