Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Netfor nedir Ne işe yarar

Teknik olarak sizlere bedava interneti verecek olan Netfor, tabii bunu babasının hayrına yapmadan sizden para yerine farklı karşılıklar isteyecek. 

Şimdi gelin detaylara geçelim;  
Netfor Nedir? 
Netfor, ITR, yani İnternet Televizyon Radyo Medya AŞ. tarafından uzun süredir projelendirilmiş bir uydu sistemidir. 

Temelde bir uydu alıcısı modülü vererek tıpkı uydu alıcısı gibi çalışacak bir sisteme sahip olacağını anladığımız Netfor, aynı zamanda Türksat kanallarını sizlere ücretsiz olarak sunabilecek. 

Ayrıca içerisinde kişinin tercihine bağlı bir reklam sistemi bulunan Netfor, reklamveren ile tüketicilerden reklam isteyenleri buluşturarak tüketicilerin reklam karşılığında para kazanmasını da sağlayacak. Ancak dilerseniz hiçbir şekilde reklam almama tercihiniz de var.  

Netfor Bedava İnternet Verecek Mi? 
Hem evet hem hayır. Aldığımız bilgilere göre uydu alıcısı için 400TL-600TL arasında gibi bir fiyat talep eden Netfor, ardından satın aldığınız uydu alıcısı üzerinden Türksat yayınlarını sunacak. 

Kişiye özel ve isteğe bağlı bir reklam modeli uygulayan Netfor, eğer dilerseniz reklam videolarını izleyerek para kazanmanızı ve böylece gerek uydu alıcısının gerek sahip olduğunuz Türk Telekom, Vodafone, Superonline ve diğer internet hizmetlerinin faturasını reklam izleyerek ödeyip, ekonomize katkı sağlacak.  

Netfor’un İnternet Hızı Ne Olacak? 
Biraz önce belirttiğimiz gibi ilk aşamada Netfor'un bizzat sunacağı bir internet hizmeti olmayacak. Yani Netfor bir İSS değil. 

Ancak dilerseniz Netfor alıcısı üzerinden tercihinize göre oluşturacağınız reklamları izleyerek para kazanıp, mevcut internet servis sağlayıcınızın faturasını ödeyebileceksiniz. Hatta elektrik, telefon ve su gibi faturalarınızı da bu reklamlar ile para biriktirerek ödeyebilirsiniz.  

Netfor Bir Reklam Platformu Mu? 
Aslında tam manasıyla reklam platformu diyemeyiz. Netfor, Türksat uydusundaki yayınları sağlayan bir uydu sistemi olmasının yanı sıra tüketici ile reklam vereni buluşturan bir sistem olacak. 

Uydu alıcısındaki menüde bulunacak reklam bölümünden kendi tercihlerinize göre alacağınız reklamlar ile para kazanabileceğiniz bir sistem şeklinde işleyecekken, YouTube'da gördüğümüz gibi banner, ya da dizi izlerlen şak diye çıkan bir reklam görmeyeceksiniz. 

Bu reklamlar aynı bir menüde bulunacakken siz reklamverenin belirlediği kriterler doğrultusunda reklamları izleyerek para kazanabileceksiniz.Ancak biraz önce de dediğimiz gibi normal yayınları kapsayan bir reklam söz konusu değil. 

Netfor Elektronik Kargo Sistemi Sunduğu bu hizmetler dışında uydu üzerinden data transferi de yapabilecek olan Netfor, elektronik ortamda bir kargo hizmeti de verebilecek. Gerekli izinlerin ve kanun kapsamında elektronik posta yoluyla kullanıcılara ya da gerekli yerlere Netfor üzerinden data transferi de yapılabilecek.kaynak webtekno
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad