Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Survivor 2017 ünlüler ve gönüllüler takımı belli oldu

Survivor 2017 ünlüler ve gönüllüler takımlarında kimler yer alacak, Survivor ne zaman başlayacak? 

Acun Ilıcalı merakla beklenen bu sorunun cevabını 2016'nın son gününde sosyal medya hesaplarından verdi. 

Ilıcalı önce Twitter'dan Survivor 2017'de yer alacak 6 ünlü ismi daha açıkladı. Böylece Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan 12 isim belli oldu. Ilıcalı, akşam saatlerinde ise Survivor Gönüllüler Takımı'nın tanıtımını ve isimlerini Instagram hesabından duyurdu. 

İşte 21 Ocak Cumartesi akşamı başlayacak Survivor 2017'nin ünlüler takımı ile gönüllüler takımı ve onlar hakkındaki bilgiler... Survivor, survivor 2017, survivor yarışmacıları, survivor ne zaman başlayacak Acun Ilıcalı, Survivor 2017 hakkındaki bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı. 

Daha önce Survivor 2017 ünlüler kadrosunda İlhan Mansız, Furkan Kızılay, Serhat Akın, Seda Demir, DJ Berna Öztürk ve Tarık Mengüç'ün yer alacağını belirten Ilıcalı son isimleri de 2016'nın son gününde açıkladı. 

Buna göre; Survivor 2017'de Çılgın Sedat lakaplı Sedat Kapurtu, Milli atletler Sema Apak, Pınar Saka, milli boksör Adem Kılıçcı, dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen ve dünya kick boks şampiyonu Sabriye Şengül ünlüler kadrosunda yarışacak. ntv

Top Post Ad

Below Post Ad