Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Xiaomi Mi 5c duyuruldu

Xiaomi, Beijing’teki kendi etkinliğinde Mi 5c adlı yeni akıllı telefon modelini duyurdu. Xiaomi Mi 5c modelini esas farklı kılansa, şirketin ilk kez ürettiği bir cihazda kendisine ait bir olan bir işlemci kullanması.

Xiaomi Mi 5c teknik özellikleri Xiaomi Mi 5c modelinde şirketin yeni duyurduğu 8 çekirdekli 64-bit Surge S1 işlemcisine yer veriliyor. 

2.2 GHz dört Cortex A53 çekirdeği ve 1.4 GHz dört Cortex A53 çekirdeğinden ve Mali-T860 GPU’dan oluşan orta seviye çipset, Qualcomm’un Snapdragon 625 işlemcisi ile kıyaslanabilir nitelikte. 
Yani başarılı bir performans ve uzun batarya ömrü Mi 5c kullanıcılarının emrinde olacak. Xiaomi akıllı telefonun diğer özellikleri ise şu şekilde sıralanıyor: 5.15 inç ekran, 3 GB RAM, 64 GB depolama, 12 Megapiksel (MP) ışığa ultra hassas arka kamera, hızlı şarj destekli 2860 mAh batarya ve parmak izi tarayıcı. 

Oldukça ince ve hafif metal kasaya sahip olan Mi 5c’nin 132 gram ağırlığında ve 7.09 milimetre kalınlığında olduğunu belirtelim. Xiaomi Mi 5c’nin siyah, pembe ve altın renk seçenekleriyle ve yaklaşık 218 dolarlık fiyatıyla çok yakında satışa sunulacağı belirtiliyor.shiftdelete.

Top Post Ad

Below Post Ad