Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

OttoLock ile anahtar taşımaya son

Turkcell’in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı, yeni projelere yer vermeye devam ediyor. 

Platformda desteğe açılan OttoLock Akıllı Kilit Sistemi’yle akıllı telefonlar üzerinden sadece tek bir tuş ile kapı kilitlemek, kilidi açmak ve misafirler için sanal anahtar oluşturmak mümkün oluyor.

OttoLock destekçilerin ilgisini bekliyor. Turkcell’in parlak fikirleri ürüne dönüştüren girişimcileri, destekçilerle buluşturduğu kitlesel fonlama platformu Arıkovanı, yeni projelere kapılarını açmaya devam ediyor. Platformda desteğe açılan en yeni proje ise OttoLock Akıllı Kilit Sistemi oldu. 

OttoLock, akıllı telefonlar üzerinden sadece tek bir tuşla kapı kilitlemeyi, kilidi açmayı ve farklı kullanıcılariçin sanal anahtar oluşturmayı mümkün kılıyor. OttoLock Akıllı Kilit Sistemi, kapınızıniç kısmındaki kilit üzerine yerleştirilen bir cihaz ile cep telefonunu Bluetooth üzerinden eşleştiriyor. 
Sonrasında eve giriş çıkışlar için artık sadece cep telefonu kullanılabilir hale geliyorsunuz. Hergün anahtar taşımak tarih olurken, evde yaşayan herkes ve sürekli gelen misafirler için birer anahtar oluşturulabiliyor. 

Sanal anahtar gönderimi Temizlikçiye, arkadaşlara, aile bireylerine ayrı ayrı anahtar yaptırmaya gerek bırakmayan sistem, ev sahibi nerede olursa olsun, cep telefonundan kişilere “sanal anahtarlar” gönderip ya da önceden cep telefonlarını Otto ile eşleştirip bu kişilerin eve girişlerini sağlayabiliyor. 

Aynı zamanda eve kimin ne zaman geldiğini belirleyebilen ve ana kullanıcıyı anında bilgilendiren sistem, kişilereistenen zaman aralıklarında giriş ve çıkış izinleri de tanımlayabiliyor. 

Elektrik kesintisinden etkilenmiyor Cihaz pille beslendiği için, elektrik kesintisi sistemde bir aksaklık yaratmıyor. Hatta pil azaldığında cihaz cep telefonuna mesaj göndererek değişim talep ediyor. Özel tasarım dişli sistemiyle cep telefonunun yanında arzu edildiği zaman mevcut metal anahtarlar ile de giriş çıkış yapılabiliyor. 

Güvenli, montajı kolay ve şık Cihazın komutları için Bluetooth eşleştirmesi kullanıldığı için siber güvenliği sağlıyor. Montajı da gayet kolay olan OttoLock Akıllı Kilit Sistemi’ninfarklı dış kılıflar sayesinde de her zevke uygun şık bir tasarımı var.

Top Post Ad

Below Post Ad