Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Kaybolan Çiçekler Kayıp Çocukları Ailelerine Kavuşturmaya Devam Ediyor

Ünlü sunucu İnci Ertuğrul’un sunumuyla Fox’ta hafta içi her gün saat 10.00’da yayınlanan ‘Kaybolan Çiçekler’ bu hafta da Nesrin A,Nurdan K.'ve 6 yaşındaki Ceylin M'yi de bularak 65 bölümde 25 kayıp çocuğu ailelerine kavuşturmuş oldu. 

DARP İZLERİ VAR 6 yaşındaki Ceylin 11 Mart 2017 tarihinde annesi tarafından kaçırıldıktan sonra babanne Şehime Hanımı arayan birisi Ceylin'in üç gün onun evinde kaldığını, vücudunda darp izleri olduğunu olduğunu söyledi. Program sırasında canlı yayına bağlanan Ceylin'in dayısı Resul bey ''Esra Ceylin'i tehditler yüzünden saklıyor. Bende bu olanlardan sonra kardeşim ve Ceylin ile ilgili endişe duyuyorum'' dedi. 

VELAYET DAVASI Ceylin'in annesi tarafından kaçırılmasının ardından velayet davası açan Recep bey canlı yayında velayeti eski eşinden aldığını çocuğun teslim edilmediği her gün suç işlendiğini dile getirdi. 

BÜYÜK BULUŞMA Velayetin baba Recep Mutlu'ya verilmesinden sonra Ceylin tam 1 ay sonra hem babasına hem de onu özlem ve umutla bekleyen babanne ve dedesine kavuştu. Büyük kavuşmada gözyaşları sel olurken baba Recep Mutlu, canlı yayına bağlanarak ''1 ay sonra kızıma kavuştum çok mutluyum. Kaybolan Çiçekler ekibine çok teşekkür ederim'' dedi. Babaanne Şehime hanım ise “Esra kızını istediği zaman görebilir” dedi. 

ARABADA BAKILIYOR Babası Bayram G. tarafından kaçırılan 3.5 yaşındaki Aras'ın izide Kaybolan Çiçekler programında sürülmeye devam ediliyor. Bayram G'nin arkadaşı Yusuf A. verdiği röportajda; ”Yaklaşık 2.5 hafta önce Bayram benim arkadaşımı aradı ve çocuğu ortaya çıkarırsam beni kötü baba olarak gösterirler. Şu an arabada yatıyoruz” dedi. 

Aras bebeği Eskişehir'e annesinin yanına götürüp kendide de Antalya’ya çalışmaya gidecekmiş dedi. Bunun üzerine anne Cansu G.; '' Yeter ki Bayram çocuğumu getirsin,beraber büyütelim'' diyerek tepkisini dile getirdi. 

HER İSTEDİĞİMİ YAPAR Aras bebeğin kaybolmasından sonra dede İsmail G. Kaybolan Çiçekler'e bebeği bulup getirme sözü verdikten sonra sürpriz bir şekilde cezaevine girdi. İsmail G.'nin cezaevine girmeden önce eşi ile ilgili “Hürmüz ben ne istesem yapar” demesi kafalarda acaba Aras bebeğin kaçırılmasında Hürmüz hanımın da mı parmağı var sorularını akla getirdi. 

TELEFONA CEVAP VERDİ. Canlı yayına bağlanan Kaybolan Çiçekler'in Haber Müdürü Recep Eser'in açıklamaları dikkat çekti. Aras bebeğin babası Bayram G. ile dün akşam görüştüğünü söyleyen Haber Müdürü Bayram'ın Aras bebeği annesine vermeyi reddettiğini ve vicdanen bir rahatsızlık hissetmediğini dile getirdi. 

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ İzmir Bayındır’da 17 yaşındaki Kadriye G.’nin kaybolduğu gün, 5 yıldır küçük kızla ilişki yaşayan bakkal Mehmet Liv’in ölümü ile ilgili sır perdesi Kaybolan Çiçekler’de aralanmaya devam ediyor. 

Kadriye'nin Çimentepe mahallesinde olduğu ve buradaki evlerden birinde tutulduğu iddiaları güçlenirken tüm polis ve jandarma kuvvetleri Gümüldür ve Özdere çevresini abluka altına aldı.Diğer bir yandan Kadriye olayında Savcılık harekete geçti. Mocu,Liv ve Gündeş ailelerinden birçok kişi savcılık tarafından ifadeye çağrıldı.Canlı yayın devam ederken savcılık anne Necla Gündeş ve baba Ercan Gündeş'i de ifade vermeye çağırdı. 

ÇETELERİN ELİNDE İzmir Bayındır’da 17 yaşındaki Kadriye G.’nin kaybolduğu gün, 5 yıldır küçük kızla ilişki yaşayan bakkal Mehmet Liv’in ölümü ile ilgili sır perdesi Kaybolan Çiçekler’de aralanmaya devam ediyor. 

Kadriye’nin karanlık çetelerin eline düştüğünü ve kızıyla birlikte Çimentepe’de aynı evde tutulduğunu söyleyen Hülya hanıma dün sürpriz bir telefon geldi. Kızı telefonla annesini aradı. Hülya hanıma kızı “Bu kızı Gümüldür’e götürdüler.” dedi. 

Ancak Kadriye’yi kimlerin nereye götürdüğü ile ilgili bir bilgi vermedi. Anne Hülya hanım, kızının karanlık kişiler tarafından arama çalışmalarını yanlış yönlendirmek için de aratılmış olabileceğini söyledi.basın bülteni

Top Post Ad

Below Post Ad