Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Kendi Nokia 3310'unuzu Tasarlayın

Yaratıcı gücüne güvenenlere Nokia 3310'un sınırlı üretim kabını tasarlamaları için tek seferlik bir şans verecek olan yarışma sonucunda bir yetenekli yarışmacı, kendi sanatını sergileyen, gerçek anlamda benzersiz ve özelleştirilmiş bir Nokia 3310'un sahibi olacak 

 HMD Global, en yaratıcı Instagram takipçilerine dünya çapında bir yarışma düzenleyerek, kendilerine ait sınırlı üretim Nokia 3310 kabını tasarlama şansı sunuyor.

 İster tasarım alanında çalışan bir profesyonel, ister bir sanat öğrencisi, isterse de yaratıcı ruha sahip bir Nokia cep telefonu tutkunu yetenekli bir yarışmacı, tamamen kendine ait tasarım ile bezenmiş türünün tek örneği bir Nokia 3310 kazanacak. 

Bu özel Nokia 3310'u elde etmenin yanı sıra şanslı kazanan, telefonun sınırlı üretim kabına imza atan sanatçı da olarak ismini duyurma fırsatı elde edecek. 

Kazanma şansını yakalamak için katılımcıların #3310art etiketi ile tasarımlarını Instagram'a yüklemesi ve tüm yarışma detaylarına yer veren @Nokiamobile hesabını takip etmesi gerekiyor. 
Gönderilen tasarımlar, HMD Global ve İngiltere merkezli tasarım stüdyosu I Love Dust tarafından orijinallik, yaratıcılık ve pozitiflik yönlerinden değerlendirilecek. Yaratıcı ruha sahip olanlara, tamamen benzersiz ve orijinal tasarımlar yaratma özgürlüğü tanınacak. 

Nokia 3310 heyecanı daha da artacak HMD Global Pazarlama Kurulu Başkanı Pekka Rantala, yarışma hakkında şunları söyledi: "Nokia cep telefonu hayranlarından her gün aldığımız inanılmaz desteğe minnettarız ve onlara bu minnettarlığımızı göstermek için özel bir şey yapmak istedik. Tasarım, gerçekten bizim için önemli ve Nokia hayranlarının da sevdiği bir şey. 

Tasarım yeteneğinin hayranlarımızdan çıkıyor olmasını görmek heyecan verici... Umuyoruz ki türünün tek örneği bir Nokia 3310'un tek tasarımcısı ve sahibi olma fırsatı Nokia cep telefonu hayranlarının heyecanını daha da artıracak." İkonik Nokia 3310, tasarıma modern bir dokunuş ile 2017 için yeniden hayal edildi. 

Nokia 3310 artık olağanüstü 22 saatlik konuşma süresi ve bir aylık pil bekleme süresi ile ince, hafif ve inanılmaz dayanıklı. Dört özel renkte sunulan Nokia 3310'un canlı, renkli ve modern tasarımı onu bugünün modern dünyasına taşıyor. Yarışma, dünya genelinde gerçekleştirilecek ve 10 Mayıs 2017'ye kadar devam edecek. 

Katılımın geçerli olması için çalışmaların Instagram'a yüklenmesi ve #3310art hashtag'ini içermesi gerekiyor. Daha fazla bilgi içintıklayın.

Top Post Ad

Below Post Ad