Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

NBA’in efsaneleri İstanbulda

Dünyaca ünlü NBA Fan Zone, Türk Telekom sponsorluğu ile ilk defa İstanbul’a geliyor. 

Michael Jordan’dan Magic Johnson’a, KobeBryant’danShaquilleO’Neal’a, efsane basketbol yıldızlarının imzalı formalarının, ayakkabılarının ve hikayelerinin sergilendiği NBA Fan Zone İstanbul, basketbol tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşatacak. 

Sergi;maç yorumlama aktivitelerinden gerçek saha kenarı deneyimi sunan VR uygulamasına, dünyanın dört bir yanından NBA ailesine katılan oyuncuların ve Türk yıldızların tanıtımlarından, şampiyonluk seremonisinde fotoğraf çekimine kadar, birçok eğlenceli içeriğe ev sahipliği yapacak. 

Türk Telekom iletişim sponsorluğundaki NBA Fan Zone, Türkiye’de ilk defa basketbol severlerle buluşuyor. Michael Jordan’dan Magic Johnson’a, KobeBryant’danShaquilleO’Neal’a, birçok efsane ismin imzalı özel formalarını, basketbol yıldızlarının ayakkabılarını görmek ve hikayelerini dinlemekisteyen basketbol severler, 5 Mayıs-5 Haziran tarihlerinde Demirören AVM’de NBA Fan Zone’u ziyaret edebilecek. 
Sporseverler, maç yorumlama aktivitesi vegerçek saha kenarı deneyimi sunan VR uygulaması ile NBA deneyimini yaşayabilecek. 

Katılımcılar ayrıca,NBA ailesine katılan oyuncularile Türk NBA yıldızların tanıtımı veşampiyonluk sevinci gibi birçok eğlenceli içeriğe ev sahipliği yapan NBA Fan Zone’da, NBA dünyasının renkli dünyasına şahitlik edecekler.  

Saha kenarından NBA keyfi 
Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, NBA Fan Zone kapsamında kuracağı içerik deneyimleme alanıyla, katılımcılara bambaşka bir NBA deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. 

Türk Telekom VR içerik deneyimleme etkinliği kapsamında katılımcılar, bir NBA maçını salonun en prestijli yeri olan ‘saha kenarı’ koltuklarında, sinema ve müzik dünyasının yıldızlarıyla yan yana izlemenin keyfini çıkaracak. Gerçek anlamda benzersiz bu 360 derecelik gerçek ‘saha kenarı’ simülasyonu için, Türk Telekom ve NBA, son derece detaylı bir çalışmaya imza atıyor.  

Kaan Kural’la Tivibuspor kanalında basketbol yorumlama şansı 
Etkinlik kapsamında yine Türk Telekom tarafından alanda açılacak “Tivibuspor NBA Stüdyo” sergisine gelenler, 1 dakikalık sürelerle maçları yorumlama fırsatı da yakalayacak. 

Seçilen başarılı yorumcularsa, basketbolun popüler yorumcu ve yazarlarından Kaan Kural ile birlikte Tivibuspor ekranında yorum yapma şansına sahip olacak. Bu sıra dışı sergiye katılan Türk Telekom Selfy müşterileri ise 1 bilet aldıkları takdirde 2’inci bilete ücretsiz sahip olma şansı elde edecek.  

Doya doya NBA keyfi 
Katılımcılar, NBA FAN ZONE’daefsanelerin gerçek boyuttaki görsellerini, el ve ayak izlerini bulabilecek. Ziyaretçiler, tüm NBA takımlarının formaları ve tarihleri, NBA’daki Türk yıldızları ve dünyanın dört bir yanından NBA ailesine katılan oyuncular hakkında bilgi edinebilecekler.

Top Post Ad

Below Post Ad